(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Pargán
Fórum bejegyzései

Nagy János Dátum: 2016-07-04 17:29:29
Tisztelt Eszter! Július 26-ától leszünk Pargan a Zorbas apartmanban. Láttuk, hogy az apartman elég távol található a tengerparttól, azonban különböző kis utcákat láttunk a google térképén is, amelyen talán rövidebb útszakasszal lehet eljutni a 3 tengerpartra. Esetleg nincs-e Önöknek saját készítésű térképük, segítségképpen az útkereséshez. Valamint egyik nap menetrend szerinti autóbusszal szeretnénk Preveza városba utazni, szétnézni, van-e Önöknek menetrendjük, mint tavaly Toloban. Előre is köszönöm válaszát. Nagy János
Brigitta Dátum: 2016-07-04 13:21:39
Kedves Eszter, Köszönöm a gyors választ. Igen a mennyiségi kedvezmény alatt azt értettem, hogy találkoztunk már olyan irodával, ahol 3 fizetett fakultatív program után a negyedik ingyen volt. Mindenesetre köszönöm a segítségét! Üdvözlettel, Brigitta
Dátum: 2016-07-03 20:07:44
Brigitta írta ekkor: 2016-07-03 07:38:52
Üdvözlet Mindenkinek, Tudna valaki abban segíteni, hogy a gyermek árat azt meddig lehet érvényesíteni, a fakultatív programok esetén. Illetve létezik olyan, hogy mennyiségi kedvezmény? Köszönök minden segítséget!
Kedves Brigitta! A gyermek alatt 12 éven alulit értünk.Mennyiségi kedvezmény nálunk nem igazán van,már ha jól értettem amire gondolt. Üdv: Vatai Eszter
Brigitta Dátum: 2016-07-03 07:38:52
Üdvözlet Mindenkinek, Tudna valaki abban segíteni, hogy a gyermek árat azt meddig lehet érvényesíteni, a fakultatív programok esetén. Illetve létezik olyan, hogy mennyiségi kedvezmény? Köszönök minden segítséget!
Dátum: 2016-06-30 22:15:07
Belső Zoltán írta ekkor: 2016-06-30 21:33:12
Kedves Judit! Augusztus közepén szeretnénk Pargaba utazni. Több fakultatív kiránduláson is részt szeretnénk venni. A leírásokban szerepel, hogy 15 fő alatt csak angol nyelvűek a programok. A kérdésem az, hogy a fenti időszakban mennyire jellemző, hogy nincs magyar kisérő a csoporttal? Várom válaszát! Köszönettel:Belső Zoltán
Kedves Zoltán! 15 főtől indulnak a kirándulásaink magyar nyelvű idegenvezetéssel.Én úgy gondolom,a tavalyi adatokat tekintve,hogy augusztus közepén ez a létszám össze is fog jönni a programokra. Üdvözlettel: Vatai Eszter