(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Pargán
Fórum bejegyzései

Juhász Erika Dátum: 2016-07-21 09:44:36
Mester Juditnak, és Grad Eszternek küldeném kérdésem Parga/ Babos apartman-ból. Szeretném megtudni, hogy a visszaút hogyan történik. Azt tudom , hogy 9-kor elkell hagyni a szobát. Van -e csomagszoba ?? Hol szállunk fel a hazafelé tartó buszra. WC. Mosdóra van -e lehetőség ?? A csomagok indulásig hol lesznek ? Elöre is köszi az információt. Aki már hazajőtt a nyaralásból tőle is jó volna ha megosztaná .
Juhász Erika Dátum: 2016-07-21 09:27:21
Mester Juditnak küldeném kérdésem Parga/ Babos apartman-ból. Szeretném megtudni, hogy a visszaút hogyan történik. Azt tudom , hogy 9-kor elkell hagyni a szobát. Van -e csomagszoba ?? Hol szállunk fel a hazafelé tartó buszra. WC. Mosdóra van -e lehetőség ?? A csomagok indulásig hol lesznek ? Elöre is köszi az információt. Aki már hazajőtt a nyaralásból tőle is jó volna ha megosztaná .
Varga E Tünde Dátum: 2016-07-19 10:35:16
Kedves Grand Eszter! Szeretnénk kocsit bérelni Pargán 1-2 napra. Mennyi a bérleti díj, kb mennyi kauciót szoktak kérni, illetve hitelkáryta szükséges a bérléshez? Köszönöm, Üdv, Tünde :)
Dátum: 2016-07-11 17:22:45
Kedves Utasaink! Örömmel jelentjük, hogy az összes apartmanunkról elérhető most már egy légi felvétel is, mellyel madártávlatból szemlélhetjük meg a kiszemelt házat és annak környezetét. És ha ez még nem lenne elég, majdnem minden görög desztinációnkról egy ízelítőt is összevágtunk Önöknek, az apartmanos videókon felül, hogy legyen mivel ráhangolódni az utazásra! A videók elérhetők youtube csatornáinkon, illetve weboldalunkon minden apartmannál és desztinációnál külön menüpont alatt.
Sándorné Dátum: 2016-07-07 05:39:29
Kedves Eszter!08,22 indulunk mi is és én is kérhetnék tőled térképet?Köszönöm előre is! [email protected]