(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Pargán
Fórum bejegyzései

Faragó Gábor Dátum: 2015-08-08 13:05:05
Kedves Fórumozók! Érdeklődni szeretnék, hogy jelenleg milyen az időjárás Pargán?! Köszönöm! Üdv, Gábor
Szabolcsi Pálné Dátum: 2015-08-06 14:14:00
Veronika írta ekkor: 2015-08-05 07:56:06
Kedves Marika! Már emlékszem, tényleg, küldtem képeket, igaz olyan van csak, ahol a parttól 1-2 méterre van fürdőző, de azért látszik, hogy ott meddig ér a víz. Nem kell izgulni, biztosan rendben lesz minden! smile Nem, mi nem Pargára megyünk idén, másik irodával megyünk Thassos-ra, remélem szép lesz! Már nagyon várjuk! smile Minden jót kívánok, kellemes nyaralást!
Köszönöm Veronika! Én is kellemes nyaralást kívánok Nektek. Thassos is biztosan nagyon szép lesz.
Veronika Dátum: 2015-08-05 07:56:06
Szabolcsi Pálné írta ekkor: 2015-08-04 16:13:00
Szia Veronika! Köszönöm a kedvességed, de biztosan nem tudtál beazonosítani, de tavasz elején már küldtél nekem képet, csak úgy gondoltam, hogy mielőtt indulunk, még gyűjtök infókat, mert nagyon foglalkoztat a dolog. Augusztus 24-én indulunk. Nagyon vágyom látni Pargat, ugyan akkor félek is a víztől, mivel nem tudok sajnos úszni. A korábbi írásaidból arra következtetek, hogy Ti ismét Pargara mentek nyaralni? Üdv: Marika
Kedves Marika! Már emlékszem, tényleg, küldtem képeket, igaz olyan van csak, ahol a parttól 1-2 méterre van fürdőző, de azért látszik, hogy ott meddig ér a víz. Nem kell izgulni, biztosan rendben lesz minden! smile Nem, mi nem Pargára megyünk idén, másik irodával megyünk Thassos-ra, remélem szép lesz! Már nagyon várjuk! smile Minden jót kívánok, kellemes nyaralást!
Szabolcsi Pálné Dátum: 2015-08-04 16:13:00
Veronika írta ekkor: 2015-08-02 18:24:30
Kedves Szabolcsiné! Ha ad egy email címet, akkor szívesen küldök olyan valtosi képet, ahol lát fürdőzőt, így tud viszonyítani vízmélység tekintetében! üdv: Veronika
Szia Veronika! Köszönöm a kedvességed, de biztosan nem tudtál beazonosítani, de tavasz elején már küldtél nekem képet, csak úgy gondoltam, hogy mielőtt indulunk, még gyűjtök infókat, mert nagyon foglalkoztat a dolog. Augusztus 24-én indulunk. Nagyon vágyom látni Pargat, ugyan akkor félek is a víztől, mivel nem tudok sajnos úszni. A korábbi írásaidból arra következtetek, hogy Ti ismét Pargara mentek nyaralni? Üdv: Marika
Veronika Dátum: 2015-08-02 18:24:30
Szabolcsi Pálné írta ekkor: 2015-08-01 14:31:44
Kedves Eszter és Klára! Köszönöm a kiegészítést, valamint az is nagyon jó, hogy leírtátok a részletes programot, hogy melyik napon mi van, mert így jobban lehet tervezni. Nagyon sajnálom, hogy a Jón tengeri és Korfu egymás utáni napon van, mert azt hiszem az így nagyon fárasztó. Ha lehetne még arról tudni valamit, hogy például a Valtos mennyire gyorsan mélyül, mert eddig általában azt olvasom, hogy nagyon gyorsan. A feltett képeken pedig mindig csak a tengert lehet látni, de a fürdőzőket nem, pedig abból már lehetne következtetni. Üdvözlettel: Szabolcsiné
Kedves Szabolcsiné! Ha ad egy email címet, akkor szívesen küldök olyan valtosi képet, ahol lát fürdőzőt, így tud viszonyítani vízmélység tekintetében! üdv: Veronika