Köszönjük a fáradozást de így is 2 kirándulás kimarad:(
Kedves Mónika! Mi tavaly voltunk Pargán és a Paxos-i kirándulást saját magunk oldottuk meg, nem aznap, amikor a fakultatív volt. Minden nap! indulnak a kiránduló hajók a kikötőből Paxosra, azt hiszem 10 órakor, ugyan annyiba kerül, mintha fakultatív keretében mennétek, max nincs olyan zsúfoltság a hajón. Ugyanúgy a Captain Hook hajóval mentünk, tök jó volt a hangulat, volt hangos zene stb. Szerintem a Korfu-i kirándulást is meg lehet oldani önállóan, olyan napon, ami Nektek jó. Csomó iroda kínálja a kirándulásokat a városban, bárhol be tudsz fizetni, megmondják mikor és honnan indultok és már lehet is menni. Egy hátránya lehet, hogy ilyen esetben nincs magyar idegenvezetés. Sőt, olyat is hallottam, már nem tudom ki mondta/írta, hogy Pargáról is megy hajó Korfura, vagy béreltek autót, motort és Igumenitsából átkompoltok. Itt csak a komp menetrendre kell odafigyelni. A Vikos tavaly nem volt a programban, de ha idén mi Pargára mennénk, tuti bérelnék autót és önállóan mennénk oda, mert nincs messze. Tavaly motort béreltünk egy napra, a környéken azzal kirándultunk, sokkal olcsóbb, mintha mindenki befizet vmilyen fakultatívra...