(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Pargán
Fórum bejegyzései

Sándor János Dátum: 2015-05-25 15:55:45
Kedves Grand Klára!!! Augusztusban megyünk Pargára, és a fakultatív programok idejéről és áráról szeretnék érdeklődni!! köszönettel, Sándor János
Heni Dátum: 2015-05-25 11:56:03
igaza van Monikának...igy is kimarad 2kirándulâs.de mièrt pont ezeket társitjàk egybe.?pl Albàniás kirándulás napjàra ha lett volna rakva az egyik ott tudnêk vàlasztani.vagy ott nagyobb a jelentkezês?tőbb êve velük utazunk sose volt ilyen problêma h a legkedveltebb helyek legyenek 1napon.
Veronika Dátum: 2015-05-24 08:15:32
Nagy Mónika írta ekkor: 2015-05-24 06:01:43
Köszönjük a fáradozást de így is 2 kirándulás kimarad:(
Kedves Mónika! Mi tavaly voltunk Pargán és a Paxos-i kirándulást saját magunk oldottuk meg, nem aznap, amikor a fakultatív volt. Minden nap! indulnak a kiránduló hajók a kikötőből Paxosra, azt hiszem 10 órakor, ugyan annyiba kerül, mintha fakultatív keretében mennétek, max nincs olyan zsúfoltság a hajón. Ugyanúgy a Captain Hook hajóval mentünk, tök jó volt a hangulat, volt hangos zene stb. Szerintem a Korfu-i kirándulást is meg lehet oldani önállóan, olyan napon, ami Nektek jó. Csomó iroda kínálja a kirándulásokat a városban, bárhol be tudsz fizetni, megmondják mikor és honnan indultok és már lehet is menni. Egy hátránya lehet, hogy ilyen esetben nincs magyar idegenvezetés. Sőt, olyat is hallottam, már nem tudom ki mondta/írta, hogy Pargáról is megy hajó Korfura, vagy béreltek autót, motort és Igumenitsából átkompoltok. Itt csak a komp menetrendre kell odafigyelni. A Vikos tavaly nem volt a programban, de ha idén mi Pargára mennénk, tuti bérelnék autót és önállóan mennénk oda, mert nincs messze. Tavaly motort béreltünk egy napra, a környéken azzal kirándultunk, sokkal olcsóbb, mintha mindenki befizet vmilyen fakultatívra... smile
Nagy Mónika Dátum: 2015-05-24 06:01:43
írta ekkor: 2015-05-22 20:50:13
Kedves Heni és Mónika! A válasszal azért késlekedtünk,mert mi is a probléma megoldásán fáradoztunk.Sok kirándulásunk van,ezért elkerülhetetlen,hogy egy napra több is kerüljön. A továbbiakban a Korfu és a Meteora program pénteken lesz, a Vikos és a Paxos-Antipaxos pedig vasárnap indul.
Köszönjük a fáradozást de így is 2 kirándulás kimarad:(
Dátum: 2015-05-22 20:50:13
Nagy Mónika írta ekkor: 2015-05-22 04:32:21
kiváncsi vagyok én is mert mi is mind 3 ra szerettünk volna elmenni:(
Kedves Heni és Mónika! A válasszal azért késlekedtünk,mert mi is a probléma megoldásán fáradoztunk.Sok kirándulásunk van,ezért elkerülhetetlen,hogy egy napra több is kerüljön. A továbbiakban a Korfu és a Meteora program pénteken lesz, a Vikos és a Paxos-Antipaxos pedig vasárnap indul.