(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Pargán
Fórum bejegyzései

Veronika Dátum: 2015-04-28 10:30:50
Koch Lajosné írta ekkor: 2015-04-28 10:03:53
Még egy kérdésem lenne. Olvastam, hogy vannak fakultatív programok. Hol lehet megtudni, hogy melyik program melyik napon van, és hánykor indul? üdv. K. Mariann
Kedves Mariann! Paráliát írtál, de ez itt a Parga fórum, a kettő nem ugyanaz smile Pargán egyébként gyorsan mélyül a víz, júniusban is elég meleg szerintem, de ezt mindenki maga tudja. Mi tavaly júni 10-től voltunk és kellemes volt, sokat fürödtünk, nem fáztunk. A fakultatív programokról előre szerintem az iroda tud tájékoztatást adni, de a helyszínen mindent elmond majd a telepített idegenvezető. A szállásokon kint lesz egy lista a programok indulási idejével, napjával, árával stb., Ha mégis Pargára mentek, akkor sztem nem fogjátok megbánni! smile
Koch Lajosné Dátum: 2015-04-28 10:03:53
Még egy kérdésem lenne. Olvastam, hogy vannak fakultatív programok. Hol lehet megtudni, hogy melyik program melyik napon van, és hánykor indul? üdv. K. Mariann
Koch Lajosné Dátum: 2015-04-28 10:02:23
Kedves Fórumozók! Junius 1-én megyünk Paraliara egy 7 éves kislánnyal. Szeretném megkérdezni, hogy mennyire gyorsan mélyül a víz, melyik részre érdemes menni, és kb. mennyire meleg a víz, lehet-e benne didergés nélkül pancsolni. Előre is köszönöm a választ. üdv. K. Mariann
Grand Balázs Dátum: 2015-04-27 17:28:21
Belső Zoltán írta ekkor: 2015-04-24 20:52:58
Kedves Grand Tours!A pargai fakultatív programokkal kapcsolatban lenne kérdésem. Írják a honlapon, hogy 15 fő alatt csak angol nyelven indulnak a programok. Érdeklődnék, hogy július közepén mennyi esélye van annak, hogy magyar vezetéssel induljanak ezek a programok?Előre is köszönöm a válaszukat.
Kedves Zoltán! Nem szokott probléma lenni a létszámmal, inkább csak az első és utolsó néhány hétben jön össze nehezebben egy-egy program, de ez sem törvényszerű.
Belső Zoltán Dátum: 2015-04-24 20:52:58
Kedves Grand Tours!A pargai fakultatív programokkal kapcsolatban lenne kérdésem. Írják a honlapon, hogy 15 fő alatt csak angol nyelven indulnak a programok. Érdeklődnék, hogy július közepén mennyi esélye van annak, hogy magyar vezetéssel induljanak ezek a programok?Előre is köszönöm a válaszukat.