(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Pargán
Fórum bejegyzései

Veronika Dátum: 2014-12-17 15:49:03
Körtvélyesi Dóra írta ekkor: 2014-12-17 15:41:43
Kedves Feri! Azt szeretnénk kérdezni, hogy hol található a Babos és az Alexis apartman? A térkép a város központban jelöli az Alexis-t, de a leírás azt írja, hogy az Alexia mellett található. A Babos-t pedig nem találjuk a térképen. Köszönjük a segítséget! Üdv! Dorka és Márti
Kedves Dóra! Az Alexis biztos, hogy az Alexia mellett van, mert mi idén az Alexiában laktunk és emlékszem a mellette lévő apartmanokra. Úgyhogy ez tuti smile
Körtvélyesi Dóra Dátum: 2014-12-17 15:41:43
Kedves Feri! Azt szeretnénk kérdezni, hogy hol található a Babos és az Alexis apartman? A térkép a város központban jelöli az Alexis-t, de a leírás azt írja, hogy az Alexia mellett található. A Babos-t pedig nem találjuk a térképen. Köszönjük a segítséget! Üdv! Dorka és Márti
Orsi Dátum: 2014-12-15 21:47:34
Kedves Ferenc! Szeretném kérdezni, hogy a Sifakis Apartman melyik strandhoz van közel, illetve vannak olyan egymás mellett lévő apartmanok, melyeknek közös az erkélye? Sajnos ezekről még nem találtam információ! Üdv: Titusz
Szabolcsi Pálné Dátum: 2014-10-09 17:21:55
Kedves Veronika és Kovács Sándor! Nagyon köszönöm a beszámolótokat, így már kb. tudom, hogy mire lehet számítani. Remélem, hogy sikerül eljutni jövőre Pargara, már az idén is szerettünk volna, de mire megtudtam, hogy ide is szervez a G.T., sajnos már nem volt hely, így újra Sartira mentünk, mivel azt nagyon szeretjük, de már a látnivalók elfogytak és Parga a képek szerint is gyönyörű lehet. Szép telet kívánok Nektek. Üdv.: Szabolcsiné
Veronika Dátum: 2014-10-06 18:22:16
Szabolcsi Pálné írta ekkor: 2014-10-06 17:36:34
Üdvözlök Mindenkit! Szeretnék érdeklődni, hogy milyen volt az Alexia apartman és a Valtos beach (homokos, kavicsos, lassan mélyül, vagy meredek) Pargán. Jövőre szeretnénk oda menni nyaralni. Esetleg, ha a fakultatív hajóutakról is írnátok, mert már jót és rosszat is hallottam róla. A Jón tengeri hajóút nagyon megfogott, ahogy olvastam a fak,prg. leírásnál, de például nem tudni, hogy Parga éa Nidri között milyen hosszú az út autóbusszal. Milyen volt az idő augusztus vége és szept. eleje körül. Köszönettel: Szabolcsiné
Kedves Szabolcsiné! Mi június elején voltunk Pargán, az Alexiában volt a szállásunk. Szép, igényes, tiszta apartman, minden nap jött takarítani a házi néni, felmosott, kivitte a szemetet, pótolta a wc papírt és a folyékony szappant is. Kérésre bármikor adott tiszta törölközőket. Mi kétágyas szobában voltunk, nem volt túl sok hely, pl a bőröndöket nehézkes volt elhelyezni, de tulajdonképpen úgyis csak fürdeni és enni jártunk haza, meg aludni természetesen. Szóval nekünk megfelelt. Az udvar nagyon szép, ápolt, a kertben lévő bár miatt lehetnek este zajok, de sztem nem zavaró, máshol is van zajhatás. A Valtos beach kavicsos, mi a vár alatti kanyarban strandoltunk mindig, ott apró kavicsos, a vízben vannak nagyobb kövek. A víz kristálytiszta, azonban hamar mélyül, szóval nem lehet méterekre bemenni kisgyerekkel, csak ha tud úszni. Amúgy Parga nagyon szép, gyönyörű város, nekünk ez volt a legszebb nyaralásunk Görögországban. A Jón tengeri hajóútról csak kétféleképpen tudok nyilatkozni: nagyon szép helyekre jut el az ember, csodás élményekkel lesz gazdagabb, viszont: elég hosszú a buszozás, kb két óra Nidri, ez reggel plusz este is, azután maga a hajóút is hosszú, több 1-2 órás hajózással egy elég nagy hajó fedélzetén, ahol mondjuk van 200 ember. Ezenkívül viszonylag rövid ideig voltunk egy adott helyen, pl a Porto Katsikin még ellettünk volna szívesen tovább, de volt olyan hely ahol már nekünk sok volt az egy-másfél óra. Úgyhogy egy elég fárasztó útra kell készülni, de a meglátogatott helyek nagyon szépek. Egyébként ha pár oldalt visszaolvasol, ott találsz tőlem is élménybeszámolót több másikkal együtt, ahol részletesebben leírtam hogy merre jártunk, mit tapasztaltunk. Az időjárás nekünk júniusban nagyon meleg volt, pedig nem azt jósolták, az egy hét alatt végig szikrázó napsütés volt. Sztem ha jövőre Pargát választjátok, nem bánjátok meg!! smile üdv: Veronika