(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Pargán
Fórum bejegyzései

Takács Róbert Dátum: 2014-09-24 13:14:39
Sziasztok. Ma értünk haza épségben. Nagyon szuper kis nyaralás volt. Parga gyönyörű szép. Nagyon jók voltak a kirándulások és a programok(főleg a sarakiniko :D ) A Zorbas étteremben nagyon finomakat ettünk és tényleg néha majdnem kifogott rajtam,akkora adagok voltak. :))) . Végig kóstoltunk jó pár félét,mindegyik isteni finom volt és kihozták negyed óra alatt,nem kellett várni órákat. Ezúton is üdvözletünket küldjük Briginek és Ferinek és köszönünk mindent :))) Üdv: Robi és a csapat. Ui.: Rakunk ki képeket majd a pargalove-ra. :))))
Veronika Dátum: 2014-09-19 08:36:05
Pázmándi József írta ekkor: 2014-09-18 18:08:48
Kedves Pargai Grand Tours-os utasok! Az Alexia mellett lévő motorkölcsönzőbe ne béreljetek, mert nem korrekt a srác. Keressetek máshol olcsóbban, ne járjatok úgy mint mi.
Miért, hogy jártatok? mi ott béreltünk és nekünk semmi gondunk nem volt, kedvezményt is kaptunk...
Pázmándi József Dátum: 2014-09-18 18:08:48
Kedves Pargai Grand Tours-os utasok! Az Alexia mellett lévő motorkölcsönzőbe ne béreljetek, mert nem korrekt a srác. Keressetek máshol olcsóbban, ne járjatok úgy mint mi.
Takács Róbert Dátum: 2014-09-02 18:54:51
Áhhá,értem :) Név,cím,telefonszám van a bőröndön,akkor jó. Azt hittem van valami spéci címke,ami nélkül aztán egy tapottat se lehet menni :D
Veronika Dátum: 2014-09-02 12:46:15
Takács Róbert írta ekkor: 2014-09-02 12:36:40
Még ebben szeretném kérni a segítséget: ,,A csomagokat kérjük szíveskedjenek az Irodánktól vagy Partnerirodánktól előzőleg megkapott, Önök által kitöltött Csomagjelölő címkével ellátni. Az autóbusz vezető csak az ilyen módon felcímkézett csomagokat veszi át szállításra. ,, Én ilyet nem kaptam,az lehetséges? :)
Mi sem kaptunk, sőt, senki nem is ellenőrizte, hogy van-e címkénk vagy nincsen, ennek ellenére a sajátunkat, ami a bőröndön volt természetesen megírtam. Sztem teljesen jó bármilyen címke, a lényeg, hogy rajta legyen a nevetek, címetek, elérhetőségetek, mert lehetnek egyforma csomagok, bőröndök, nem túl jó, ha elkeveredik. smile