Kedves Szilvia, beillesztem ide a "heti-tervet":-) sajnos itt nem tudom szépen szerkeszteni hogy az értelmezést könnyítse, de remélem használható lesz így is : ///////HÉTFŐ :
Albania
40 / 20 ebédet tartalmaz Szaranda – Boutrint , Blue-eye
indulás 7.20//////////
SZERDA:
Naplemente vártúra 12/6 , busszal látogatás Ali Pasa várához, majd egy kis falu tavernájában borozgatunk , kis ételkóstoló, az ár mindezeket tartalmazza.
Indulás kb este, 20.00 ///////////
CSÜTÖRTÖK :
Jón Tengeri Szigettúra 30/15 euro, 7 euro opcionális ebéd a hajón Lelfkada –Nidri, Kefalonia-Porto katsiki-Fiskardo,Ithaka-Vathi, Meganisi-Papanikolau Barlang, Skorpio sziget
indulás 7.20 ////////
Paxos – Anitpaxos PÉNTEKEN IS ! hajókirándulás 20/10 fürdőzés , strandolás, kék barlangok, séta Gaioson.
indulás 10.00 ( találkozó 9.20 hogy legyen ülőhely) /////////
Görög est 30/15 ? euro :
Parga beach resort, tengerparti éttermében a valtos beachen a homokos part mellett, svédasztalos vacsora, élő zene, táncosok, közös tánc.
Indulás 19.40 ////////
PÉNTEK:
Korfu 35/18 euro Korfu busszal, Sissi kastély látogatással, ide 6 euro a belépő, Egér sziget, lindon, ST Spiridon templom
opcionális ebéd 7 euro
indulás 7.20
//////////
SZOMBAT:
- Akheron Túra ( termmészeti-mítikus ) 30/15 Látogatás a Jósdába Nekromanteon, majd Séta a kanyonban, és szabadon választható és/vagy Rafting, lovaglás vagy drótkötélen siklás a folyó felett, mindez benne van az árban.Opcionális ebéd ( kiváló !!! ) 7 euro
indulás 9.00 ///////
VASÁRNAP:
- Meteora 30/15 ero
Ioannina, pihenő, ( ikonkészítő ? ) Nagy meteoron kolostor – kilátó szikla, Fényképezés : Agia triada , Szent István kolostoroknál , belépő 3 euro Indulás 7.20
Ebéd opcionálisan 10 euro hazaúton pihenő Metsovoban/////////
Remélem, tudtam segíteni, Üdvözlettel, Feri
Kedves Feri!
Nagyon szépen köszönöm a válaszod már nagyon vártam. A Jón-szigeteki hajókiránduláson tuti ott leszünk majd! :)