(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Pargán
Fórum bejegyzései

Bodnár Barbara Dátum: 2014-05-26 08:16:27
Agárdi Szilvia írta ekkor: 2014-05-23 19:48:48
Kedves Grand Feri! Láttam a jón-szigeteki hajókirándulás képeit facebookon és erről jutott eszembe, hogy nem e tudnád véletlenül leírni, hogy melyik fakultatív kirándulás milyen napon megy. Minket amúgy legjobban a Jón-szigeteki érdekelne. Előre is köszönöm! Üdv. és további jó nyaralást :)
Kedves Szilvia! Hol láttad a kirándulás képeit? Kerestem a Grand facebook oldalán, de nem találtam, csak Pargáról képeket! :) De ez a hajótúra engem is nagyon érdekelne!
Magda Sándor Dátum: 2014-05-25 16:25:36
Pargára készülőknek ajánlom : PARGA WEBKAMERA. Keressetek rá,a Kryoneri Beach látható rajta a Sol Hotel Webkamerája óránkénti felbontásban. Jó nézelődést kivánok !
Vargáné Rubinszki Mária Dátum: 2014-05-24 18:58:38
írta ekkor: 2014-05-23 07:51:53
Kedves Marcsi és Feri, szívesen :-) nagyon fogjátok szeretni a házat és a kilátást, és persze az alattatok lévő valtos beachet :-) Az Alexiától a városka központja körülbelül 5-10 perc sétányira van ( attól függ mennyit nézelődtök közben, :-) ha beértetek akkor nagyon sok kis boltot, és pékséget is találtok. Éhen senki senki fog maradni :-)nektek is ajánlanám a PARGA LOVE facebook csoportot amit nekünk "Pargásoknak" hoztam létre ott rengeteg képet is találtok ! ..:-) Üdvözlettel, Feri
Köszönöm, megnéztük a Parga Love oldalt. Attól nem félünk, hogy éhen maradunk, rutinos utazók vagyunk. Amit lehetett mindent meg néztünk a neten. Ezért választottuk az Alexia házat. Az árakat nem írja a net. Üdv: Marcsi és Feri smile
tóth zoltán Dátum: 2014-05-23 23:03:07
Szia Feri! Mikor ért le a busz kedden? Lehet tudni a fakultatív programok napi leosztását? köszönettel:zoli
Agárdi Szilvia Dátum: 2014-05-23 19:48:48
Kedves Grand Feri! Láttam a jón-szigeteki hajókirándulás képeit facebookon és erről jutott eszembe, hogy nem e tudnád véletlenül leírni, hogy melyik fakultatív kirándulás milyen napon megy. Minket amúgy legjobban a Jón-szigeteki érdekelne. Előre is köszönöm! Üdv. és további jó nyaralást :)