(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Pargán
Fórum bejegyzései

Dátum: 2014-05-29 08:02:55
Agárdi Szilvia írta ekkor: 2014-05-23 19:48:48
Kedves Grand Feri! Láttam a jón-szigeteki hajókirándulás képeit facebookon és erről jutott eszembe, hogy nem e tudnád véletlenül leírni, hogy melyik fakultatív kirándulás milyen napon megy. Minket amúgy legjobban a Jón-szigeteki érdekelne. Előre is köszönöm! Üdv. és további jó nyaralást :)
Kedves Szilvia, beillesztem ide a "heti-tervet":-) sajnos itt nem tudom szépen szerkeszteni hogy az értelmezést könnyítse, de remélem használható lesz így is : ///////HÉTFŐ : Albania 40 / 20 ebédet tartalmaz Szaranda – Boutrint , Blue-eye indulás 7.20////////// SZERDA: Naplemente vártúra 12/6 , busszal látogatás Ali Pasa várához, majd egy kis falu tavernájában borozgatunk , kis ételkóstoló, az ár mindezeket tartalmazza. Indulás kb este, 20.00 /////////// CSÜTÖRTÖK : Jón Tengeri Szigettúra 30/15 euro, 7 euro opcionális ebéd a hajón Lelfkada –Nidri, Kefalonia-Porto katsiki-Fiskardo,Ithaka-Vathi, Meganisi-Papanikolau Barlang, Skorpio sziget indulás 7.20 //////// Paxos – Anitpaxos PÉNTEKEN IS ! hajókirándulás 20/10 fürdőzés , strandolás, kék barlangok, séta Gaioson. indulás 10.00 ( találkozó 9.20 hogy legyen ülőhely) ///////// Görög est 30/15 ? euro : Parga beach resort, tengerparti éttermében a valtos beachen a homokos part mellett, svédasztalos vacsora, élő zene, táncosok, közös tánc. Indulás 19.40 //////// PÉNTEK: Korfu 35/18 euro Korfu busszal, Sissi kastély látogatással, ide 6 euro a belépő, Egér sziget, lindon, ST Spiridon templom opcionális ebéd 7 euro indulás 7.20 ////////// SZOMBAT: - Akheron Túra ( termmészeti-mítikus ) 30/15 Látogatás a Jósdába Nekromanteon, majd Séta a kanyonban, és szabadon választható és/vagy Rafting, lovaglás vagy drótkötélen siklás a folyó felett, mindez benne van az árban.Opcionális ebéd ( kiváló !!! ) 7 euro indulás 9.00 /////// VASÁRNAP: - Meteora 30/15 ero Ioannina, pihenő, ( ikonkészítő ? ) Nagy meteoron kolostor – kilátó szikla, Fényképezés : Agia triada , Szent István kolostoroknál , belépő 3 euro Indulás 7.20 Ebéd opcionálisan 10 euro hazaúton pihenő Metsovoban///////// Remélem, tudtam segíteni, Üdvözlettel, Feri
Tóth Henrietta Dátum: 2014-05-28 12:33:09
Kedves Ferenc! Szeretném megtudni, hogy a Miltos háztól gyalogosan a Valtos beach kb. milyen messze van? Marmarason mi a Mousesben voltunk elszállásolva, onnan a Porto Carrasi partra jártunk pocolni a nyugágyas részig. Azt vígan kibírta a 3 éves gyermekem gyalogosan. Ahhoz képest sokkal távolabb van a Valtos? Válaszod előre is köszönöm. Tisztelettel: Hetti
Agárdi Szilvia Dátum: 2014-05-26 17:45:34
Most látom, hogy előttem már megválaszolták a kérdést. :)
Agárdi Szilvia Dátum: 2014-05-26 17:43:28
Kedves Barbi! Nem a Grand face-s oldalán van hanem van egy olyan csoport, hogy PARGA LOVE és ott fenn van de sajna ott sem találtam egyenlőre infót a kirándulással kapcsolatosan, hogy mikor indul.
Veronika Dátum: 2014-05-26 13:07:05
Bodnár Barbara írta ekkor: 2014-05-26 08:16:27
Kedves Szilvia! Hol láttad a kirándulás képeit? Kerestem a Grand facebook oldalán, de nem találtam, csak Pargáról képeket! :) De ez a hajótúra engem is nagyon érdekelne!
Kedves Barbara! Bocsi, hogy belekotyogok, de a facebook-on van egy csoport, Parga Love a neve, ott tudod megnézni a képeket. Remélem tudtam segíteni! üdv: Veronika smile