(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Parálián
Fórum bejegyzései

Grand Paralia Dátum: 2013-06-13 20:58:49
Nagyon örülünk, hogy szerencsésen megérkeztetek, és annak még jobban, hogy jól éreztétek magatokat!!! Máriának, és a férjének tolmácsoltuk kedves szavaitokat, nagyon megörültek neki, és szeretettel várnak vissza titeket jövőre is! További szép nyarat kívánunk nektek!!! Görögország, és mi is visszavárunk!!! ( A puszit külön köszönöm...:)
Grand Paralia Dátum: 2013-06-13 17:03:55
Nagy József írta ekkor: 2013-06-13 13:04:02
Most értünk haza, két hét csodálatos nyaralásunk volt, köszönjük az irodának, az idegenvezetőknek, Áginak egy kis puszi innen is, megérdemli! A Pelegos-ban laktunk, köszönet a tulajdonosoknak, Máriának, és a kedves férjének is, sok helyen jártam, de ők az elsők a kedvességükkel, figyelmességükkel, köszönet érte! Voltak persze, nem tetszik dolgok is, a határátkelések, ami nem az iroda és a buszvezetők hibája, ez minden utazásnál így van, vele jár, Európai sajátosság! Mindenkinek, további jó munkát, jó nyaralást, és aki még nem volt ezen a helyen, csak ajánlani tudom, tiszta szívből!
Köszönjük szépen!
Nagy József Dátum: 2013-06-13 13:04:02
Most értünk haza, két hét csodálatos nyaralásunk volt, köszönjük az irodának, az idegenvezetőknek, Áginak egy kis puszi innen is, megérdemli! A Pelegos-ban laktunk, köszönet a tulajdonosoknak, Máriának, és a kedves férjének is, sok helyen jártam, de ők az elsők a kedvességükkel, figyelmességükkel, köszönet érte! Voltak persze, nem tetszik dolgok is, a határátkelések, ami nem az iroda és a buszvezetők hibája, ez minden utazásnál így van, vele jár, Európai sajátosság! Mindenkinek, további jó munkát, jó nyaralást, és aki még nem volt ezen a helyen, csak ajánlani tudom, tiszta szívből!
Kádár Krisztina Dátum: 2013-06-13 08:52:47
Grand Paralia írta ekkor: 2013-06-13 07:47:47
Kedves Krisztina! Igen, van erkélye. További szép napot!
Köszönöm szépen, júliusban találkozunk! :)
Grand Paralia Dátum: 2013-06-13 07:49:50
Erika írta ekkor: 2013-06-12 13:08:49
Sziasztok! Elsősorban a kérdésem az idegenvezetőhöz intézném, de ha vkinek személyes tapasztalata is van, szívesen várom a válaszát: Paralian van lehetőség legális pecázásra? Köszönöm!
Kedves Erika! A pecázás nincs engedélyhez kötve. Szeretettel várjuk Paralián!