(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Parálián
Fórum bejegyzései

Lapat Krisztina Dátum: 2013-06-17 17:53:02
Köszönöm szépen :-)
Grand Paralia Dátum: 2013-06-17 08:32:09
Lapat Krisztina írta ekkor: 2013-06-16 19:20:22
Sziasztok ! A honlapon és a prospektusban láttam a legtöbb fakultatív programot, de itt az előző hozzászólásoknál észrevettem hogy írtad Vergina-Narisa-Odessát és vasárnapra Sunset-et is. Ezekről szeretnék kérdezni. Előre is köszönöm a válaszodat. Kriszti
Kedves Krisztina! Vergina-Naussa-Edessa programunk szerdai napon van. Utunk első állomása Vergina, ahol Nagy Sándor és felesége sírját tekintjük meg. Majd a borairól híres Naussába megyünk. A festői szépségű Agios Nikolaos parkban sétálhatnak vagy ebédelhetnek.Utunk utolsó állomása Edessa,ahol csodálatos vízeséseket láthatunk. Sunset programunk vasárnap van, 19:00-tól 20:30-ig. Ez egy romantikus, borozgatós sétahajókázás a tengeren. Bort, üdítőt, gyümölcsöt kínálnak az út során. Sok szeretettel várunk Paralián!
Lapat Krisztina Dátum: 2013-06-16 19:20:22
Sziasztok ! A honlapon és a prospektusban láttam a legtöbb fakultatív programot, de itt az előző hozzászólásoknál észrevettem hogy írtad Vergina-Narisa-Odessát és vasárnapra Sunset-et is. Ezekről szeretnék kérdezni. Előre is köszönöm a válaszodat. Kriszti
Grand Paralia Dátum: 2013-06-15 16:32:04
SZABÓ TAMÁSNÉ írta ekkor: 2013-06-14 22:14:37
Kedves Ágota és Vaia! 06.24-én indulunk újra Paráliára pont 1 évvel ezelőtt voltunk ott./ iker lányokkal, és én voltam a napallergiás ha még ennyi ember után lehet ilyenre emlékezni/ Annyira jó volt a tavalyi nyaralás, hogy most szeretnénk megismételni. Itthon a beszámolónk is sikert aratott, mert most baráti társasággal megyünk hozzátok. Mi nem felejtettük el, hogy milyen jó idegenvezetőink, sofőreink voltak. Nagyon köszönjük!!!!!! Mindenkinek üzenem, hogy bátran készüljön az útra és válassza az irodát, mert amit a képeken lehet látni azt kapjátok meg élőben+ még nagyon jó idegenvezetőket is akik láthatók, elérhetők és tényleg azért vannak ott, hogy a mi nyaralásunkat még jobbá és szebbé tegyék. Minden apartman a kínálatukból nagyon jó és egyik sincs messze a tengertől, mi már tavaly feltérképeztük az összest. smile . Az idén a Sky apartmant nézzük meg belülről is. Sziasztok! Szabó Tamásné /Mónika/
Szia Mónika! Nagyon örülök, hogy jól éreztétek magatokat tavaly nyáron, és annak még jobban örülök, hogy ismét találkozni fogunk!!!!! Köszönöm az elismerő soraidat nagyon jól esett nekem, és tolmácsolni fogom Vaia-nak is:) Nagy szeretettel várlak Titeket Parálián, és remélem, hogy a tavalyi nyaralásotokat az idén sikerül még jobbá tennünk!!! sok puszi!!!!!
SZABÓ TAMÁSNÉ Dátum: 2013-06-14 22:14:37
Kedves Ágota és Vaia! 06.24-én indulunk újra Paráliára pont 1 évvel ezelőtt voltunk ott./ iker lányokkal, és én voltam a napallergiás ha még ennyi ember után lehet ilyenre emlékezni/ Annyira jó volt a tavalyi nyaralás, hogy most szeretnénk megismételni. Itthon a beszámolónk is sikert aratott, mert most baráti társasággal megyünk hozzátok. Mi nem felejtettük el, hogy milyen jó idegenvezetőink, sofőreink voltak. Nagyon köszönjük!!!!!! Mindenkinek üzenem, hogy bátran készüljön az útra és válassza az irodát, mert amit a képeken lehet látni azt kapjátok meg élőben+ még nagyon jó idegenvezetőket is akik láthatók, elérhetők és tényleg azért vannak ott, hogy a mi nyaralásunkat még jobbá és szebbé tegyék. Minden apartman a kínálatukból nagyon jó és egyik sincs messze a tengertől, mi már tavaly feltérképeztük az összest. smile . Az idén a Sky apartmant nézzük meg belülről is. Sziasztok! Szabó Tamásné /Mónika/