Sziasztok!
Több kérdésem is lenne...befizettem a teljes összeget, foglalás visszaigazolásom van a neten, részvételi jegyet, számlát mikor kell megkapnom és postán vagy neten...a visszafele útnál a buszra szállás hol és hogyan történik /SKY-ban lesz a szállásunk/ ..a szoba elhelyezkedését illetően mit jelent a "térre néző bejárat felől" nem találtam a 4ágyasról fényképet sehol ... és még egy... milyen felszereltséggel rendelkezik a konyha, mikro lesz benne? válaszotokat nagyon köszi:) D
Kedves Bernadett! Előttem V. Ági részletesen leírta a szoba elhelyezkedését köszönet érte, ehhez nincs is hozzáfűzni valóm! Mivel busszal utaznak, így nem kapnak külön részvételi jegyet (ezt helyettesíti a visszaigazolás). Így felkerültek a buszos utaslistára, és a szálláslistára. ( ha valami kérdése/kérése lenne, akkor az irodában segítségére lesznek) A konyha Az érkezés napján este tartunk egy tájékoztatót, ahol minden fontos, és hasznos információt átadunk, és ismertetjük majd a hazautazás pontos menetét is. Bízom benne, hogy nagyon jól fogják magukat érzeni Parálián, és Várjuk Önöket szeretettel.