(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Parálián
Fórum bejegyzései

Grand Paralia Dátum: 2013-04-09 12:00:31
Fügediné Szidor Bernadett írta ekkor: 2013-03-31 22:11:39
Sziasztok! Több kérdésem is lenne...befizettem a teljes összeget, foglalás visszaigazolásom van a neten, részvételi jegyet, számlát mikor kell megkapnom és postán vagy neten...a visszafele útnál a buszra szállás hol és hogyan történik /SKY-ban lesz a szállásunk/ ..a szoba elhelyezkedését illetően mit jelent a "térre néző bejárat felől" nem találtam a 4ágyasról fényképet sehol ... és még egy... milyen felszereltséggel rendelkezik a konyha, mikro lesz benne? válaszotokat nagyon köszi:) D
Kedves Bernadett! Előttem V. Ági részletesen leírta a szoba elhelyezkedését köszönet érte, ehhez nincs is hozzáfűzni valóm! Mivel busszal utaznak, így nem kapnak külön részvételi jegyet (ezt helyettesíti a visszaigazolás). Így felkerültek a buszos utaslistára, és a szálláslistára. ( ha valami kérdése/kérése lenne, akkor az irodában segítségére lesznek) A konyha Az érkezés napján este tartunk egy tájékoztatót, ahol minden fontos, és hasznos információt átadunk, és ismertetjük majd a hazautazás pontos menetét is. Bízom benne, hogy nagyon jól fogják magukat érzeni Parálián, és Várjuk Önöket szeretettel.
Grand Paralia Dátum: 2013-04-09 11:35:14
Grand Paralia írta ekkor: 2013-04-09 11:30:18
Kedves Dávid! Csatlakozom V. Ági válaszához, az Ino apartman választása jó döntés volt. Nagyon szépen berendezett, modern ház. A tulajdonosok a házzal szemben gondoznak egy kisebb füves területet, ahová fákat ültettek, pad is van, így oda is ki lehet ülni esténként akár beszélgetni, kártyázni stb. Szeretettel várunk!
A fakultatív programokra nálunk, a telepített idegenvezetőknél lehet jelentkezni. Az érkezésetek napján este tartunk egy tájékoztatót, ahol minden fontos, és hasznos információt átadunk, hogy ezzel is hozzájáruljunk ahhoz, hogy élményekben gazdag nyaralásotok legyen. A tájékoztatón ismertetjük majd a fakultatív programokat is, itt tudtok majd jelentkezni.
Grand Paralia Dátum: 2013-04-09 11:30:18
Tünde írta ekkor: 2013-04-08 22:02:06
Sziasztok! Kinek mi a véleménye az INO apartmanról? Próbáltam visszaolvasgatni a tavalyi tapasztalatokat, de nem találtam semmit.. Remélem ez nem jelent rosszat :) Fakultatív programokra hol lehet jelentkezni kint Paralián? Köszönöm!
Kedves Dávid! Csatlakozom V. Ági válaszához, az Ino apartman választása jó döntés volt. Nagyon szépen berendezett, modern ház. A tulajdonosok a házzal szemben gondoznak egy kisebb füves területet, ahová fákat ültettek, pad is van, így oda is ki lehet ülni esténként akár beszélgetni, kártyázni stb. Szeretettel várunk!
Grand Paralia Dátum: 2013-04-09 11:25:36
V.Ági írta ekkor: 2013-04-04 19:38:35
Mi az idén három hétre megyünk. Azt szeretném megkérdezni, hogy a törölközőket fogják e cserélni nekünk turnusváltáskor?
Kedves V. Ági! Igen, a törölközőket, és az ágyneműt is minden turnusváltáskor cserélni fogják. Szeretettel várunk Parálián!
V.Ági Dátum: 2013-04-09 10:59:12
Tünde írta ekkor: 2013-04-08 22:02:06
Sziasztok! Kinek mi a véleménye az INO apartmanról? Próbáltam visszaolvasgatni a tavalyi tapasztalatokat, de nem találtam semmit.. Remélem ez nem jelent rosszat :) Fakultatív programokra hol lehet jelentkezni kint Paralián? Köszönöm!
Szia! Én csak kívülről láttam az INO apartmant (a közvetlen közelünkben volt). Szép, modern ház, csendes helyen. Az utca végén van a part. Szerintem jó választás!