(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Parálián
Fórum bejegyzései

Lillus Dátum: 2012-05-12 15:30:59
Sziasztok! A párommal nagyon szeretnénk menni Paráliára főszezonban... Sajnos nincsen társaság hozzá. Ha esetleg akadna itt a fórumban olyan pár, aki szeretné olcsóbban kihozni a nyaralást, akkor légyszíves jelezzétek. Már voltunk, és nagyon szeretnénk újra eljutni! Akár többen is csatlakozhatnak! Írjatok!! Köszii
Bodó Mária Dátum: 2012-05-12 14:03:12
Sziasztok! Olyan Miskolc környéki 30 év körüli lányt keresek, aki hozzám hasonlóan nagyon szeretne Parálián nyaralni, de nem akad olyan barátnője, aki el tudna vele menni. Magyarul útitársat keresek magam mellé egy olyan lány személyében, aki szintén szeret bulizni, strandolni, ismerkedni, pihenni, stb. Én már háromszor voltam Parálián nyaralni, elég jól ismerem már a helyet, de sajnos idén a barátnőim közül egynek sem alkalmas valamiért, nekem pedig minden bajom van a tudattól, hogy emiatt idén nem tudok elmenni oda.... :(
Lesku Ivett Dátum: 2012-05-07 11:08:04
Nagy Emese írta ekkor: 2012-05-07 10:04:50
Én 2002-ben voltam Parálián most megyek egy 5 éves gyerekkel. Most csunya a viz ???? Az mit takar ??? Úgy emlékszem elég hosszú a part és hol érdemes fürödni???
Szia Emese! Tavaly egy picit csúnya volt a víz az utolsó napon amikor mi voltunk! De ha kicsit távolabb mész a központtól ott jó volt! Szerintem nyugodtan menjetek! Mi már 6-szor voltunk!
Pócs Edit Dátum: 2012-05-07 10:49:40
Meg hát az ember egy évig várja,hogy végre elmehessen nyaralni nem a szemétdob közepébe vágyodik! smile Talán az is a gond lehet,hogy úgy vannak vele a Görögök,hogy a Magyarnak,Szerbnek,Szlováknak,Románnak ez is megfelel! smile Hol vannak már a német, angol turisták?19 évvel ezelőtt szinte csak Ők jártak oda,na nem is így nézet ki Parália! smile Toló, Olimpic Beach,Neos Marmarasz sokkal tisztább! smile
Pócs Edit Dátum: 2012-05-07 10:39:25
Bent a városban nem érdemes fürödni,mert szemetes a part!/pile palack,csikk,tengeri fű, stb.!Pár éve amikor a hullám török még megvoltak tele volt kagylóval is a víz!Érdemes kisétálni valamelyik végébe!:)A kukákat sem túl gyakran ürítik! smile A LIDL környéke a legszemetesebb egyébként!Egyszóval ráférne a helyre egy kis szemléletváltás!