(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Parálián
Fórum bejegyzései

Szabó Ferencné Dátum: 2011-02-22 19:11:33
Grand Évától szeretném kérdezni, hogy a Villa Thalassa mellett található teniszpályán milyen feltételek mellett lehet játszani? Gondolok itt arra, hogy lehet ütőt bérelni, vagy vinni kell, szabadon használható a pálya, vagy fizetni kell a használatáért? Másik kérdésem pedig, mert úgy látom elég sokunkat foglalkoztat az útlevél kérdése, hogy mi van akkor, hogy ha Szerbia tegyük fel utazásunk előtt egy pár nappal vonná vissza az útlevél nélküli utazást, és már nincs idő arra, hogy megcsináltassuk az útlevelet? Akkor lehet esetleg más szabad időpontot választani, vagy bebuktuk az utazást? Ilyenkor mit csinálna az iroda, milyen humánus megoldásra számíthatnánk Önöktől? Előre is köszönöm válaszát.
Kápolnási Tamás Dátum: 2011-02-22 18:27:45
Ha valaki autóval jönne Tolóba és nem ismeri az utat,nagyon szívesen segítek kijutni május 26.-án indulok Pestmegyéből!!!!
Grand Éva Dátum: 2011-02-22 14:44:12
SZETTELE ANDREA írta ekkor: 2011-02-22 08:57:18
üdv.Július 5.-re vagy 12.-re tervezzük a nyaralásunkat Paráliára autóval. 2 gyerekkel mennénk (3 és 10 évesek).az Atlantis apartmant találtam megfelelőnek számunkra,a 2 franciaágyas stúdió miatt.Kérdésem az lenne,hogy melyik szinten van a 4 ágyas szoba és merre néznek az ablakok.Esetleg ha tud ajánlani másik apartmant,ami kényelmes 2 gyerekkel,azt megköszönöm.
Kedves Andrea!Javaslom, hogy aszobák kiválasztásánál nézzétek meg az alaprajzokat.Ez a ház "leírás" című fülnél nézhető meg. Az Atlantisznál az alaprajzoknál aaz "alsó" rész az utca felé, a "teteje" hátra, egy telekre néz. Én bátran ajánlom bármelyik apartmanházunkat, ahol van szabadon 4 fős apartman,nyugodtan lehet szimpátia alapján dönteni, mert megpróbálunk hasonló színvonalú apartmanokat bérelni. Az Atlantisz valóban népszerű a 4 fős családok körében, reméljük ha azt választjátok, nem csalódtok.
Grand Éva Dátum: 2011-02-22 14:38:38
Takács Renáta írta ekkor: 2011-02-21 18:46:26
üdv.azzal kapcsolatban szeretnék kérdezni h paralián szeretnénk ketten nyaralni junius 7én az ino apartmanban,megkérdezhetem h azt mit jelent h opcionálisan lefoglalva??? nemis lehet akkor menni? vagy hogy derül ki meg mikor h igen vagy nem?
Kedves Renáta!Az opciós foglalás egy hosszabb időre eltett apartman, amit általában csoportoknak teszünk félre.Ők folyamatosan veszik fel a jelentkezőket, még nem tudják a végleges létszámot,ezért a szervezés idejére eltesszük az apartmanokat.Általában a neten látható opciók március 15 és 31 között járnak le.Addig nem foglalhatók ezek a szobák.A szervező az ezen idő alatt kapott előlegek után véglegesíti a foglalást.Lehet, hogy nem kell neki minden eltett szoba, akkor felszabadítjuk őket és újra foglalható lesz. Javaslom egyébként, hogy ha az Inoban nincs hely, foglaljátok a Talasszát, az legalább olyan jó színvonalú, mint az Ino.
SZETTELE ANDREA Dátum: 2011-02-22 08:57:18
üdv.Július 5.-re vagy 12.-re tervezzük a nyaralásunkat Paráliára autóval. 2 gyerekkel mennénk (3 és 10 évesek).az Atlantis apartmant találtam megfelelőnek számunkra,a 2 franciaágyas stúdió miatt.Kérdésem az lenne,hogy melyik szinten van a 4 ágyas szoba és merre néznek az ablakok.Esetleg ha tud ajánlani másik apartmant,ami kényelmes 2 gyerekkel,azt megköszönöm.