(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Parálián
Fórum bejegyzései

fekete mihály Dátum: 2011-02-12 14:00:19
2011. június 07-én szeretnénk Parálián eltölteni egy szép hetet. Előre láthatólag egy több fős csoporttal érkezünk. Úgy hallottuk, hogy már nem szükséges útlevél. Szeretnénk tudni, hogy mi igaz ebből a hírből. Többen azért tartózkodnak az utazástól mert Szerbiába és Macedóniába eddig útlevél kellett. Ha lehet tájékoztassanak, kell-e útlevél?
Grand Éva Dátum: 2011-02-07 12:39:03
írta ekkor: 2011-02-06 10:28:14
Szia Éva! Lenne még egy pár kérdésem a Caravel apartmannal kapcsolatban. A szobákban van TV vagy csak a társalgóban? A WIFI vétel azért elfogadható, érdemes laptop-ot vinni? A képekből úgy láttam, hogy a konyhasarokban nincs mikró, de a leírás szerint van, vagy csak nem mindegyik szobában? Mi a 2 vagy 3 emeleti 15 vagy 21-es szobát néztük ki azokban van mikró és tv? A kitelepített idegenvezető irodája melyik apartmanban van és mettől-meddig áll az utasok rendelkezésére, segítségére? Válaszodat előre is köszönöm!
Tv az idei szezontól minden apartmanban lesz, mikró is van minden apartmanban, csak a fotókat nem mindig frissítjük, azért maradhatott le a képről. Wifi nem minden szobában fogható, de a lenti nagy társalgóban igen, ott szoktak netezni a vendégeink. Az idegenvezetők a Caravelben laknak, a földszinti apartmanban. Bármilyen probléma esetén mindig rendelkezésre állnak, de tartanak fogadó órákat is a társalgóban.A pontos időpontokról majd az érkezés napján levő tájékoztatóban elmondják személyesen.Bármilyen kérdésed van még,szívesen válaszolok.
Kápolnási Tamás Dátum: 2011-02-07 10:03:06
Ha valaki autóval jönne Görögbe és nem ismeri az utat,szívesen segítek kifelé.Május 26.-án indulok Pestmegyéből
Dátum: 2011-02-06 10:28:14
Grand Éva írta ekkor: 2011-01-31 16:51:38
Szia! Először is tengerpartról annyit, hogy sekély a víz és viszonylag tiszta is, de azt hozzá kell tennem, hogy nem annyira, mint Neos Marmarason vagy Sartin.A Caravel apartman 2 légterű apartmanja valóban optimális 5 főnek, abban kényelmesen elfértek. A 4 fős apartmanokat sehol sem lehet pótágyazni,mivel oda már nem férne el egy 5.ágy. Az autóval való közlekedés egyáltalán nem gáz, de a korlátotó tábláknál fokozottan ügyelni kell, mert a rendőrök előszeretettel odaállnak mérni. Ha valaki szabályosan közlekedik, azt nem bántják. Ha mégis bemérnek gyorshajtással, akkor lehet velük alkudozni a büntetés mértékéről. Utitársak keresésével szerintem nem kell foglalkoznotok, mert lehet, hogy több vele a zavaró tényező, mint az előny( nem egyforma sebesség, nem azonos igény a megállásokra,stb). Remélem segítettem, ha van még kérdés, nyugodtan írj.
Szia Éva! Lenne még egy pár kérdésem a Caravel apartmannal kapcsolatban. A szobákban van TV vagy csak a társalgóban? A WIFI vétel azért elfogadható, érdemes laptop-ot vinni? A képekből úgy láttam, hogy a konyhasarokban nincs mikró, de a leírás szerint van, vagy csak nem mindegyik szobában? Mi a 2 vagy 3 emeleti 15 vagy 21-es szobát néztük ki azokban van mikró és tv? A kitelepített idegenvezető irodája melyik apartmanban van és mettől-meddig áll az utasok rendelkezésére, segítségére? Válaszodat előre is köszönöm!
Dátum: 2011-02-06 10:11:17
Kápolnási Tamás írta ekkor: 2011-02-01 11:57:04
Kedves Hölgyem!Cak azért bátorkodom írni a kocsival való utazáshoz mivel 12 éve autóval járok Görögországba.Most már kitünőek az utak mint a Szerbeknél vagy a Macedonoknál.Makdnem végig autópályán megy az ember és elég jól engedik,egy darabig a Szerbeknél 100,de utána 120 km-t enged ezt könnyű betartani.a Macedonoknál van 60-100 km-ig de Macedónia rövid általában 2-2,5 óra alatt bőven át lehet érni.Amióta csatlakozni akarnak a Szerbek az unióba a felére vették le az autópálya díjakat a Macedonoknál pedig nevetséges az egész országon át csak 6 euró.Mindenhol a kutaknál meg lehet pihenni és a dolgunkat elvégezni.Én imádok autóval utazni egy felejthetetlen élmény azoknak akik nem rohannak.délután 1/2-6 kor szoktam indulni és kényelmesen másnapreggel 8-9 órára már Nei-Pori környékén vagyok.Tehát érdekes az út. Ami nagyon fontos,hogy kint nem kell kocsit bérelnem drága pénzért és amennyibe a benzin kerül annyiba lenne a kocsi bérlése majdnem de igy szabadabb az ember és nem kell fakultatívokra költeni a kocsi elvisz mindenhová.Ami nagyon fontos,hogy biztosítás legyen a Grandnál van olyan biztosítás amibe a kocsi biztosítása is benne van ugyanazért az árért. Ha kérdése lenne szívesen állok rendelkezésére a [email protected] emaikon.
Kedves Tamás! Nagyon szépen köszönöm a segítségedet, most már nyugodtabban merünk majd elindulni Görögbe, mert 3 gyerekkel ilyen hosszú útra azért az ismeretlenbe nem mindegy, ki tudja mi várhat az emberre. Mi is azért választjuk inkább az autós utazást, mert akkor szabadon mehet jöhet az ember bármit megnézhet amit csak akar. Mégegyszer köszönöm!!!