(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Parálián
Fórum bejegyzései

Szakály Ildikó Dátum: 2010-06-16 21:12:23
Szia Zsuzsi!! Azt szeretném megtudni, hogy a Villa Atlantisban milyen a reggeli és a vacsora?Mettől meddig lehet reggelizni, vacsorázni? Milyen adagok vannak, és mik a jellemző ételek? Leírnád a kinti számodat vagy hol találom meg?Kérjem az utazási irodától? Válaszodat előre is köszönöm!
Füz Anett Dátum: 2010-06-16 09:18:53
Jelezzen már aki augusztus 3-tól jön Paráliára!Mi az Atlantisba foglaltunk szállást!
Lajáné Wágner Julianna Dátum: 2010-06-15 13:40:04
Kedves Zsuzsi! Július 6-án megyünk Paráliába a Kyariki apartmanba. Azt szeretném kérdezni, hogy kell-e ágyneműt vinnit. Azt olvastam, hogy törölköző lesz. Egy hétig egy törölköző, vagy ha kérjük kicserélik? Ezt is jó lenne tudni, mert akkor úgy készülünk. Azt is olvastam, hogy a 209. szobában nem jó a net...de azért mondjuk a hallban, vagy egyéb helyen lehet próbálkozni a vételllel?.mert mi épp a 209-ben fogunk lakni.(( Mit tanácsolsz , hány órakor érdemes indulnunk Mo-ról? A visszaigazoláson nekünk Varga Vivien idegenvezető van megjelölve, őt keressük? Telefonon azt mondta a tours irodában egy hölgy, hogy Zsuzsát kell keresnem, gondolom az Te vagy. Szóval most már nem tudom mi van.-)) Az árakról gondolom Te elég sokat tudsz, ha egy 4 tagú család megy, szerinted mennyi pénz kell kajára? ( nem igazán szeretnék főzöcskézni), felnőtt gyerekekkel utazunk. Persze csak hozzávetőlegesen lennék rá kiváncsi. A fakultatív prog.-ról majd személyen fogunk érdeklődni. Köszönöm, ha időt szánsz rám és válaszolsz nekem. Üdvözlettel, Lajáné Juli
andrea Dátum: 2010-06-14 23:54:16
sziasztok.mi julius 6.án megyünk a pelagosba.szeretnék tippeket kérni h mit vigyünk magunkal feltétlenül.kb mennyi költöpénz az ami szükséges,az árak magasabbak lettek?kb menniybe kerülnek az élelmiszerek?és mi az amit ne hagyjunk ki semmiféleképpen ha kint vagyunk?elöre is köszönöm:)
Ország Attila Dátum: 2010-06-14 21:59:30
Grand Paralia írta ekkor: 2010-06-14 11:08:06
Kedves Attila! Természetesen hűtőtáskát is lehet vinni de azt az utastérbe felvinni nem szabad. Ezek egységesen külön csomagtérben kerülnek elhelyezésre, ahol a pihenők során bármikor hozzáférhetőek. Üdv: Zsuzsi
Köszönöm a válaszod! smile Gondoltam, hogy csak a csomagtérben lehet elhelyezni a csomagokat, csak az nem volt tiszta, hogy lehet-e egyáltalán kivinni hűtőtáskát! smile