(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Parálián
Fórum bejegyzései

Füz Anett Dátum: 2010-06-20 21:05:04
Kedves Andi mi majd agu-3-tól megyünk!De majd mesélsz milyen volt én is ezeket a programokat néztem ki!:)Jah,barátnőm mesélte,h a Meteoráknál nem nagyon lehet fotózni,mert az apácák elvehetik a gépet és 200euro körül adják vissza!
Darabosné Lakatos Andrea Dátum: 2010-06-18 22:24:46
Major Judit írta ekkor: 2010-06-18 09:36:44
Szia! Mi hajókiránduláson voltunk. Nem volt rossz, de összehasonlítva a Sartiról indulóval, ahol 2 éve voltunk... ez nem volt olyan jó. Lakatlan szigetet írtak, arra számítottunk, de nem azt kaptuk. Amúgy a nyílt vízen a tengerbe ugrálás a hajóról nagyon jó volt. És a kaja is. No meg a bor. smile Voltunk a Meteoráknál. Azt mindenképp érdemes. Felejthetetlen élmény. Sajnos nem Panossal quadoztunk, hanem külön béreltünk, mert nekünk más programmal ütközött, de állítólag nagyon megéri a Panosos. Gyönyörű helyeken jártak, akik voltak. A motortúra hasonlóképp. Ha Panossal mész quadozni, 22euro/fő, és egy gépen két ember ülhet. Mi a városban Christintől béreltük 12euro/quad/2 óra. Ezen is két ember ülhet. A többiek akik voltak Skiatoson, áradoztak. Nekik az jött be leginkább. A görögestet nem ajánlják ott. Mi Sartiról voltunk. Ott jó volt, de sokan mondják, hogy itt nem smile Nem olyan interaktív, hangulatos.
Szia !! Köszönöm szépen a válaszodat, sokat segítettél vele. Le tudnád nekem írni, hogy melyik napra voltak szervezve a fakultatív programok? Azért érdekel, mert nem szeretném, ha ütköznének egymással amiket kiválasztottam( Skiathos,Meteorák, Panos quad túra). Neked melyik programmal ütközött a quad túra??? Andi
Darabosné Lakatos Andrea Dátum: 2010-06-18 22:19:13
Füz Anett írta ekkor: 2010-06-18 16:32:01
Valaki segítsen ha tu!Ha ott döntjük el,h mennénk quad túrára Panossal,akkor sima biztosítással mehetünk?Vagy kell hozzá valami külön biztosítást kötnünk itthon?Köszi
Szia Anett! Mi is szeretnénk elmenni quad túrára Panossal. Érdeklődtem a biztosítónál ( EUB) és nekem azt mondták, hogy 1000 Ft-al lenne több, 12.500 helyett 13.500 Ft lesz, ha kötök hozzá sportbiztosítást is. Még nem kötöttem meg, de remélem így van. Ennyit tudok erről. De szerintem én kötök erre külön biztosítást, mert ha véletlen valami baleset történik ( két gyerekkel megyek ) akkor nehogy fizetnem kelljen az ellátásért. Remélem tényleg csak egy ezressel több, mint a síma biztosítás. Ha bemész a biztosítóhoz, mond el nekik, hogy szeretnétek quadozni és hogy mennyi plusz lenne, ha kötnél rá biztosítást. Én is ezt tettem. De majdcsak július elején megyek megkötni, mivel júl 13-20-ig megyünk Paraliára. Ti mikor jöttök? Andi
Kelemen Andrea Dátum: 2010-06-18 20:56:05
Sziasztok! Július 27.-én indulunk Paraliara a Kyriaki apartmanba egyéni utazással. Ha van valamilyen tapasztalatotok róla, írjátok meg...mert most megyünk először. A kérdésem az lenne: a parkolást, hogy lehet megoldani...mármint hova, nem-e lesz baja...gondolom nincs az apartmannak saját parkolója vagy igen?
Csontosné Mészáros Ildikó Dátum: 2010-06-18 19:10:57
Füz Anett írta ekkor: 2010-06-18 16:32:01
Valaki segítsen ha tu!Ha ott döntjük el,h mennénk quad túrára Panossal,akkor sima biztosítással mehetünk?Vagy kell hozzá valami külön biztosítást kötnünk itthon?Köszi
2009-ben nem kellett semmi extra biztosítás, mi voltunk a Panossal quad túrán.