(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Parálián
Fórum bejegyzései

Grand Paralia Éva Dátum: 2017-03-12 19:58:22
Molnár Nóra írta ekkor: 2017-03-09 20:07:28
Kedves Éva! El szeretnénk menni Athénba a nyaralás során, de már csak szeptember közepére tudtunk helyet foglalni. Általában szokták még indítani ezt a fakultatív programot szeptember közepén is? Valamint láttam, hogy a fakultatív programok között szerepel Skiathos is. Nagyon érdekelne minket a Lalaria Beach, úgy láttam a leírásban, hogy oda nem mennénk. A kérdésem az lenne, hogy egyénileg van rá lehetőség, hogy mi arra a strandra eljuthassunk? Köszönöm előre is a válaszát! Üdv: Molnár Nóra
Kedves Nóra! A szezon teljes időtartama alatt szerepel a fakultatív programok között Athén, amennyiben az indításhoz szükséges létszám megfelelően alakul. A Skiathos program nagyon népszerű az utasaink között, maradandó élményt nyújt a hajókirándulás és a délutáni strandolás, mely ugyan nem a Lalaria Beach-en történik, de egy nagyon szép partszakaszon, ahol aranyszínű a homok és kristálytiszta a víz... Sajnos a csoporttól leszakadni és önállóan átmenni egy másik partszakaszra nincs lehetőség, de biztos vagyok benne, hogy csodásan fogják érezni magukat a szervezett program keretein belül is. Várjuk Önöket Parálián! Üdvözlettel: Varga Éva idegenvezető
Grand Paralia Éva Dátum: 2017-03-12 19:32:02
Heni írta ekkor: 2017-03-10 19:54:17
Szép napot! Az én kérdésem az lenne, hogy Paraliás nyaralás esetén van-e lehetőség olyan fakultatív kirándulásra, aminek keretén belül megtekinthetjük Tesszaloniki nevezetességeit, történelmi helyeit? Minket nem a csúszdapark érdekelne, hanem maga a város történelme. Előre is köszönöm a választ.
Kedves Heni! Örömmel tájékoztatom, hogy lehetőségük lesz a nyaralás során részt venni Thesszaloniki városnéző programon, melyet minden héten indítunk. A kirándulás során kizárólag Thesszalonikit látogatjuk meg, nem érinti a program a csúszdaparkot. Várjuk Önöket Parálián! Üdvözlettel: Varga Éva idegenvezető
Grand Paralia Éva Dátum: 2017-03-12 19:23:59
Balogh Attila írta ekkor: 2017-03-10 14:55:27
Sziasztok ! Érdeklődnék ,hogy Paralián van e bankautomata és lehet e bankkártyával fizetni a boltokba ,vendéglőkbe?
Kedves Attila! Paralia központjában van bankautomata, utasaink problémamentesen tudnak készpénzt felvenni. Bankkártyás fizetésre lehetőségük nyílik az itteni Lidl áruházban, de mivel a hazai viszonyokhoz képest kevésbé elterjedt a kisebb üzletekben a bankkártyás fizetés, ezért azt javasoljuk az utasoknak, hogy megfelelő mennyiségű készpénzzel (euróval) érkezzenek a nyaralásra, s amennyiben elfogy a készpénzük, abban az esetben tudnak a bankautomatából pénzt felvenni. Érdemes még otthon az utazás előtt utána nézni saját bankjuknál a külföldi atm-ből történő készpénzfelvétel költségének is, hiszen ez bankonként eltérő összeg, de általában nem ingyenes. Várjuk Önöket Parálián! Üdvözlettel: Varga Éva idegenvezető
Heni Dátum: 2017-03-10 19:54:17
Szép napot! Az én kérdésem az lenne, hogy Paraliás nyaralás esetén van-e lehetőség olyan fakultatív kirándulásra, aminek keretén belül megtekinthetjük Tesszaloniki nevezetességeit, történelmi helyeit? Minket nem a csúszdapark érdekelne, hanem maga a város történelme. Előre is köszönöm a választ.
Balogh Attila Dátum: 2017-03-10 14:55:27
Sziasztok ! Érdeklődnék ,hogy Paralián van e bankautomata és lehet e bankkártyával fizetni a boltokba ,vendéglőkbe?