Kedves Éva!
El szeretnénk menni Athénba a nyaralás során, de már csak szeptember közepére tudtunk helyet foglalni. Általában szokták még indítani ezt a fakultatív programot szeptember közepén is? Valamint láttam, hogy a fakultatív programok között szerepel Skiathos is. Nagyon érdekelne minket a Lalaria Beach, úgy láttam a leírásban, hogy oda nem mennénk. A kérdésem az lenne, hogy egyénileg van rá lehetőség, hogy mi arra a strandra eljuthassunk?
Köszönöm előre is a válaszát!
Üdv:
Molnár Nóra
Kedves Nóra! A szezon teljes időtartama alatt szerepel a fakultatív programok között Athén, amennyiben az indításhoz szükséges létszám megfelelően alakul. A Skiathos program nagyon népszerű az utasaink között, maradandó élményt nyújt a hajókirándulás és a délutáni strandolás, mely ugyan nem a Lalaria Beach-en történik, de egy nagyon szép partszakaszon, ahol aranyszínű a homok és kristálytiszta a víz... Sajnos a csoporttól leszakadni és önállóan átmenni egy másik partszakaszra nincs lehetőség, de biztos vagyok benne, hogy csodásan fogják érezni magukat a szervezett program keretein belül is. Várjuk Önöket Parálián! Üdvözlettel: Varga Éva idegenvezető