(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Parálián
Fórum bejegyzései

Zoltán Dátum: 2017-02-17 13:33:28
Tisztelt Iroda és Fórumozók ! Törzsutas vagyok, sokszor utaztam a családdal az iroda által szervezett utakra. Eddig nem volt semmi probléma . 2015-ben már haza fele a csomagok bepakolásánál a gépkocsi vezető nem akarta hazahozni az itthonról elvitt 2 db kempingszéket. Tavaly pedig már el sem vihettük . A gépkocsi vezető azt válaszolta, hogy nem szállítható. Eddig minden alkalommal ( kilencszer ) vittük magunkkal, nem volt "tiltólistán " . Egyébként a 2 db szék össze hajtava, becsomagolva - nem külön,külön hanem egybe- kis helyet foglal el. Mérete : 80x55x3,5 cm és 2,2 kg a súlya . A csomag és súlykorlátozásnál a következők vannak feltüntetve : személyenként fejenként 20kg szállítható a kézipoggyászon ( 5 kg ) kívül és napernyő,hűtőtáska stb. Mivel kisebb helyet foglal el mint a hűtőtáska,nem értem,hogy miért nem vihető magunkkal. A nejemmel egy bőröndöt vittünk és egy sporttáskát, ami 20 kg alatt volt . A kempingszékkel nem lépjük túl a súlykorlátot ! Zoltán
Kovács Sándor Dátum: 2017-02-06 18:46:58
Németh Józsefné írta ekkor: 2017-02-06 00:25:57
Az adott apartmannál online foglalás alatt minden szobánál fel van tüntetve hová néz a szoba ablaka.(erkély)
Én tudom. smile
Németh Józsefné Dátum: 2017-02-06 00:29:08
Grand Paralia Éva írta ekkor: 2017-02-02 19:02:36
Tisztelt Katalin! Igénybe vehetik ketten is a három ágyas apartmant a három főre vonatkozó ár megtérítése ellenében, természetesen nem lesz idegen lakótársuk. Várjuk Önöket Parálián! Üdvözlettel: Varga Éva idegenvezető
Tisztelt Katalin!Ha olyan apartmanba foglal 3 ágyas szobába 2 főre ,mint pl. Caravel, ahol nincs 2 ágyas szoba,ott nem a 3 főre vinatkozó árat kell fizetnie,hanem csak a 2 főre.
Németh Józsefné Dátum: 2017-02-06 00:25:57
Kovács Sándor írta ekkor: 2017-02-04 12:53:28
(((Nos, két módszert is tudok, amivel meg lehet állapítani azt, hogy melyik szoba néz az utcára. Az első: az utcán szembefordulunk a szállásunkkal, és nagyon nagy az esélye annak, hogy a felfedezett ablakok mögötti szobák jó eséllyel az utcára néznek. A második módszer munkaigényesebb: a szállás minden egyes szobájának az ablakán kinézünk. Amennyiben a látvány megegyezik az utcaképpel, úgy joggal gondolhatjuk, hogy az a szoba valóban az utcára néz.))) László... melyik apartmanra gondolt? Mégsem várhatja el a kedves Grand Tours-os dolgozótól, hogy Paralia összes utcára néző szobáját felsorolja itt Önnek...
Az adott apartmannál online foglalás alatt minden szobánál fel van tüntetve hová néz a szoba ablaka.(erkély)
Kovács Sándor Dátum: 2017-02-04 12:53:28
Nagy László írta ekkor: 2017-02-04 09:46:11
Kedves Grand Tour munkatársak Szeretném megkérdezni honan lehet tudni hógy melyik szoba néz az útcára?Tisztelettel Nagy László.
(((Nos, két módszert is tudok, amivel meg lehet állapítani azt, hogy melyik szoba néz az utcára. Az első: az utcán szembefordulunk a szállásunkkal, és nagyon nagy az esélye annak, hogy a felfedezett ablakok mögötti szobák jó eséllyel az utcára néznek. A második módszer munkaigényesebb: a szállás minden egyes szobájának az ablakán kinézünk. Amennyiben a látvány megegyezik az utcaképpel, úgy joggal gondolhatjuk, hogy az a szoba valóban az utcára néz.))) László... melyik apartmanra gondolt? Mégsem várhatja el a kedves Grand Tours-os dolgozótól, hogy Paralia összes utcára néző szobáját felsorolja itt Önnek...