(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Parálián
Fórum bejegyzései

Molnár Nóra Dátum: 2017-03-09 20:07:28
Kedves Éva! El szeretnénk menni Athénba a nyaralás során, de már csak szeptember közepére tudtunk helyet foglalni. Általában szokták még indítani ezt a fakultatív programot szeptember közepén is? Valamint láttam, hogy a fakultatív programok között szerepel Skiathos is. Nagyon érdekelne minket a Lalaria Beach, úgy láttam a leírásban, hogy oda nem mennénk. A kérdésem az lenne, hogy egyénileg van rá lehetőség, hogy mi arra a strandra eljuthassunk? Köszönöm előre is a válaszát! Üdv: Molnár Nóra
Grand Paralia Éva Dátum: 2017-02-28 18:31:01
Ferenczi Gábor írta ekkor: 2017-02-26 15:33:52
Tisztelt Iroda. A Paraliáról induló hegyi túra fakultatív program gondolom megfelelő létszám fölött indul? A szabad túrázás a menedékháztól,hogy értendő?időkorlát?stb? Válaszukat előre is köszönöm. Üdv.
Kedves Gábor! A hegyi túra fakultatív program nagyon népszerű az utasok körében, ezért az indításhoz szükséges létszám megfelelően szokott alakulni. A program része a menedékháznál egy pihenő, itt étkezni is lehet, aki szeretné, lehetősége nyílik megkóstolni a tradícionális görög bablevest. Aki nem szeretne étkezni, sétálhat, túrázhat kb. egy órát, majd ezt követően a program folytatódik strandolással egy nagyon szép partszakaszon. Várjuk Önöket Parálián! Üdvözlettel: Varga Éva idegenvezető
Ferenczi Gábor Dátum: 2017-02-26 15:33:52
Tisztelt Iroda. A Paraliáról induló hegyi túra fakultatív program gondolom megfelelő létszám fölött indul? A szabad túrázás a menedékháztól,hogy értendő?időkorlát?stb? Válaszukat előre is köszönöm. Üdv.
Grand Paralia Éva Dátum: 2017-02-21 16:42:50
Zoltán írta ekkor: 2017-02-17 13:33:28
Tisztelt Iroda és Fórumozók ! Törzsutas vagyok, sokszor utaztam a családdal az iroda által szervezett utakra. Eddig nem volt semmi probléma . 2015-ben már haza fele a csomagok bepakolásánál a gépkocsi vezető nem akarta hazahozni az itthonról elvitt 2 db kempingszéket. Tavaly pedig már el sem vihettük . A gépkocsi vezető azt válaszolta, hogy nem szállítható. Eddig minden alkalommal ( kilencszer ) vittük magunkkal, nem volt "tiltólistán " . Egyébként a 2 db szék össze hajtava, becsomagolva - nem külön,külön hanem egybe- kis helyet foglal el. Mérete : 80x55x3,5 cm és 2,2 kg a súlya . A csomag és súlykorlátozásnál a következők vannak feltüntetve : személyenként fejenként 20kg szállítható a kézipoggyászon ( 5 kg ) kívül és napernyő,hűtőtáska stb. Mivel kisebb helyet foglal el mint a hűtőtáska,nem értem,hogy miért nem vihető magunkkal. A nejemmel egy bőröndöt vittünk és egy sporttáskát, ami 20 kg alatt volt . A kempingszékkel nem lépjük túl a súlykorlátot ! Zoltán
Kedves Zoltán! Ahogyan Ön is leírta, a csomagszállításra vonatkozó előírás szerint személyenként 20 kg szállítható a kézipoggyászon kívül. Tehát amennyiben a csomag súlya a kempingszékkel együtt sem lépi túl ezt a határt, úgy a súlyhatárt valóban nem lépik át vele. Problémát azonban a mérete jelenthet, ugyanis a 80x55 meghaladja az átlagos 55X40-es bőröndméretet. Javasolnám, próbálják a bőröndön belül elhelyezni, amennyiben belefér és a súlyhatáron belül maradnak, el tudják hozni magukkal a nyaralásra. Sajnos extra csomagként nem áll módunkban szállítani, hiszen lényegesen nagyobb helyet foglal mint egy napernyő vagy egy hűtőtáska. Remélem, ez azonban nem veszi el kedvüket a nyaralástól. Várjuk Önöket Parálián! Üdvözlettel: Varga Éva idegenvezető
Kovács Sándor Dátum: 2017-02-17 20:00:18
Zoltán írta ekkor: 2017-02-17 13:33:28
Tisztelt Iroda és Fórumozók ! Törzsutas vagyok, sokszor utaztam a családdal az iroda által szervezett utakra. Eddig nem volt semmi probléma . 2015-ben már haza fele a csomagok bepakolásánál a gépkocsi vezető nem akarta hazahozni az itthonról elvitt 2 db kempingszéket. Tavaly pedig már el sem vihettük . A gépkocsi vezető azt válaszolta, hogy nem szállítható. Eddig minden alkalommal ( kilencszer ) vittük magunkkal, nem volt "tiltólistán " . Egyébként a 2 db szék össze hajtava, becsomagolva - nem külön,külön hanem egybe- kis helyet foglal el. Mérete : 80x55x3,5 cm és 2,2 kg a súlya . A csomag és súlykorlátozásnál a következők vannak feltüntetve : személyenként fejenként 20kg szállítható a kézipoggyászon ( 5 kg ) kívül és napernyő,hűtőtáska stb. Mivel kisebb helyet foglal el mint a hűtőtáska,nem értem,hogy miért nem vihető magunkkal. A nejemmel egy bőröndöt vittünk és egy sporttáskát, ami 20 kg alatt volt . A kempingszékkel nem lépjük túl a súlykorlátot ! Zoltán
Kedves Zoltán! Van annak valamiféle gyakorlati haszna, hogy az ember kempingszéket cipel magával nyaralni? Én eddig sohasem éreztem a hiányát.