(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Parálián
Fórum bejegyzései

Karácsony Mónika Dátum: 2009-05-28 17:59:33
Sziasztok! Június 16-tól megyünk az Atlantisba két hétre. Az lenne a kérdésem, hogy ágyneműt kell-e vinni? Illetve, hogy a konyha mennyire felszerelt? Köszönöm, Móni
Mészáros Ilona Dátum: 2009-05-27 14:42:20
Köszi a gyors a választ,mi is így gondoltuk.Mielőbbi viszont látásra !Sziasztok!Üdv.Ica.
Grand Paralia Dátum: 2009-05-27 12:15:48
Zsiros Gina Barbara írta ekkor: 2009-05-26 00:10:53
És még egy kicsit az árakról szeretnék érdeklődni. Mivel már üdítő,kaja ára le volt írva,inkább az éjszakai élet árai érdekelnének smile (diszkókba belépő,alkohol árak(a bolti is).Valamint az éttermi árakra is kíváncsi lennék, meg van e még a 4 eurós étterem, ilyesmi:) Sipos Józsefnek üzenem:(próbáltam válaszban,de nem küldte el), hogy biztos ,hogy kiutazhat a barátnőd. Én 14 és 15 évesen utaztam busszal Paraliára nagykorú mostoha testvéreimmel(szóval ők sem rokonok).
Kedves Gina! Megkérdeztük az irodát, hogy a barátodnak szüksége van-e vízumra. Sajnos nem tudták megmondani, illetve azt tanácsolták, hogy érdeklődjetek a ukrán és a macedón nagykövetségen. Az árak amiket kérdeztél: szórakozó helyek belépői: 5-8Euro ami minden esetben leiható, de minden este máshol van "Ladies Night", ami azt jelenti,hogy a lányoknak a belépés ingyenes és még egy italt is kapnak ajándékba. Egy ital ára kb.: 4 - 7Euro, a boltban egy sört már kb.0,50Euroért vehetsz. Jó hír a nyaralóknak, hogy megnyílt a Lidl, ahol mindent olcsóbban meg lehet vásárolni. Reméljük tudtunk segíteni. Üdvözlettel: Vivien&Zsuzsi
Grand Paralia Dátum: 2009-05-27 10:03:12
Szemján József írta ekkor: 2009-05-24 12:47:52
hellosztok olyan kérdésem lenne hogy Augusztus 18-25. turnusba mennénk barátnömel aki még nem töltöte bea 18 at hogy jöhetne e velem persze szülei beleegyezésével ők is menek de más időpontba ezt nemigazán tudjuk lehet e ilyet 16 éves amugy. másik hogy ebben az idöszokba mennyi lenne az ut paraliába a caravelbe nézegetm az árakat de nem jutotam semmire szóval 2 en mennénk és már egyszer voltunk mennyi lennea legolcsobb ha buszal mennénk szóvel mennyire számithatunk kettönkre légyszives segitsetek . jah másik megfigyelésem a online helyfoglalásal valmi probléma van mert én megprobáltam fogllani de nem engedet semmit késöb látam hogy lehet lefoglatam nem igazán értem köszönöm elörea választ jó munkáát
Kedves József! A barátnődnek nincs szüksége semmilyen igazolásra, engedélyre, nyugodtan utazhat veled. Az ár valóban 107800 Ft + biztosítás (köszi Csutek). Üdv. Viven&Zsuzsi
Grand Paralia Dátum: 2009-05-27 09:45:48
Kedves Ica! Az apartmanjainkban nincsen széf, sem értékmegőrző, de a szobákban biztonságban vannak az értékeitek, még sosem fordult elő, hogy valami eltűnt volna. A "vigyázzunk az értékeinkre" inkább az utcára és a partra érvényes. Az athéni program a következő: Athén az antik görög kultúra jelképe. Indulás éjjel 00.00-kor. Érkezés Pireuszba reggel 7.00.-kor. Pireusz Európa második legnagyobb kikötője, amely már az ókori görögök idejében fontos stratégiai szerepet játszott. Az városnézés során láthatják az Olympiai Stadiont, a Zappiot, a Parlament épületeit, Hadrianus császár diadalívét és egyéb híres látnivalókat. Athénban minden út az Akropoliszhoz vezet (belépő: 12 euro). Ezt követően kétórás szabadidő áll a rendelkezésükre, amelyet kedvük szerint tölthetnek el. Tehetnek egy sétát a Nemzeti Parkban, felfedezhetik a Plakát vagyis az óvárosi negyedet, ami további látnivalókat kìnál Önöknek. Megnézhetik az őrségváltást a Parlament épülete előtt. Hazaérkezés 20:00 körül. Jó készülődést! üdv. Vivien&Zsuzsi