És még egy kicsit az árakról szeretnék érdeklődni. Mivel már üdítő,kaja ára le volt írva,inkább az éjszakai élet árai érdekelnének

(diszkókba belépő,alkohol árak(a bolti is).Valamint az éttermi árakra is kíváncsi lennék, meg van e még a 4 eurós étterem, ilyesmi:)
Sipos Józsefnek üzenem:(próbáltam válaszban,de nem küldte el), hogy biztos ,hogy kiutazhat a barátnőd. Én 14 és 15 évesen utaztam busszal Paraliára nagykorú mostoha testvéreimmel(szóval ők sem rokonok).
Kedves Gina! Megkérdeztük az irodát, hogy a barátodnak szüksége van-e vízumra. Sajnos nem tudták megmondani, illetve azt tanácsolták, hogy érdeklődjetek a ukrán és a macedón nagykövetségen.
Az árak amiket kérdeztél: szórakozó helyek belépői: 5-8Euro ami minden esetben leiható, de minden este máshol van "Ladies Night", ami azt jelenti,hogy a lányoknak a belépés ingyenes és még egy italt is kapnak ajándékba. Egy ital ára kb.: 4 - 7Euro, a boltban egy sört már kb.0,50Euroért vehetsz. Jó hír a nyaralóknak, hogy megnyílt a Lidl, ahol mindent olcsóbban meg lehet vásárolni. Reméljük tudtunk segíteni. Üdvözlettel: Vivien&Zsuzsi