hellosztok olyan kérdésem lenne hogy Augusztus 18-25. turnusba mennénk barátnömel aki még nem töltöte bea 18 at hogy jöhetne e velem persze szülei beleegyezésével ők is menek de más időpontba ezt nemigazán tudjuk lehet e ilyet 16 éves amugy. másik hogy ebben az idöszokba mennyi lenne az ut paraliába a caravelbe nézegetm az árakat de nem jutotam semmire szóval 2 en mennénk és már egyszer voltunk mennyi lennea legolcsobb ha buszal mennénk szóvel mennyire számithatunk kettönkre légyszives segitsetek . jah másik megfigyelésem a online helyfoglalásal valmi probléma van mert én megprobáltam fogllani de nem engedet semmit késöb látam hogy lehet lefoglatam nem igazán értem köszönöm elörea választ jó munkáát
És még egy kicsit az árakról szeretnék érdeklődni. Mivel már üdítő,kaja ára le volt írva,inkább az éjszakai élet árai érdekelnének

(diszkókba belépő,alkohol árak(a bolti is).Valamint az éttermi árakra is kíváncsi lennék, meg van e még a 4 eurós étterem, ilyesmi:)
Sipos Józsefnek üzenem:(próbáltam válaszban,de nem küldte el), hogy biztos ,hogy kiutazhat a barátnőd. Én 14 és 15 évesen utaztam busszal Paraliára nagykorú mostoha testvéreimmel(szóval ők sem rokonok).