(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Parálián
Fórum bejegyzései

Grand Paralia Dátum: 2009-05-27 09:45:30
Bindes Zsófia írta ekkor: 2009-05-27 09:18:09
Hello! Én arról szeretnék érdeklődni, hogyha hárman utazunk, akkor mennyi az esély arra, hogy a harmadik fő mellé a buszon ültetnek valakit? Nem utaztam még busszal Görögországba és nem tudom, hogy mennyire szoktak telelenni a buszok.
Szia Zsófi! Ezt előre nem tudjuk megmondani, attól függ hány utasunk utazik a buszon. Ha kevesebben vannak a buszon, előfordulhat, hogy egyedül fog ülni, de nem tudjuk garantálni. üdv. Vivien&Zsuzsi
Grand Paralia Dátum: 2009-05-27 09:38:44
Kedves Ica! Az apartmanjainkban nincsen széf, sem értékmegőrző, de a szobákban biztonságban vannak az értékeitek, még sosem fordult elő, hogy valami eltűnt volna. A "vigyázzunk az értékeinkre" inkább az utcára és a partra érvényes. Az athéni program a következő: Athén az antik görög kultúra jelképe. Indulás éjjel 00.00-kor. Érkezés Pireuszba reggel 7.00.-kor. Pireusz Európa második legnagyobb kikötője, amely már az ókori görögök idejében fontos stratégiai szerepet játszott. Az városnézés során láthatják az Olympiai Stadiont, a Zappiot, a Parlament épületeit, Hadrianus császár diadalívét és egyéb híres látnivalókat. Athénban minden út az Akropoliszhoz vezet (belépő: 12 euro). Ezt követően kétórás szabadidő áll a rendelkezésükre, amelyet kedvük szerint tölthetnek el. Tehetnek egy sétát a Nemzeti Parkban, felfedezhetik a Plakát vagyis az óvárosi negyedet, ami további látnivalókat kìnál Önöknek. Megnézhetik az őrségváltást a Parlament épülete előtt. Hazaérkezés 20:00 körül. Jó készülődést! üdv. Vivien&Zsuzsi
Bindes Zsófia Dátum: 2009-05-27 09:18:09
Hello! Én arról szeretnék érdeklődni, hogyha hárman utazunk, akkor mennyi az esély arra, hogy a harmadik fő mellé a buszon ültetnek valakit? Nem utaztam még busszal Görögországba és nem tudom, hogy mennyire szoktak telelenni a buszok.
Mészáros Ilona Dátum: 2009-05-27 07:15:06
Bocsi még azt szeretném kérdezni hogy Athénni fakultatív program mit takar?Köszi.Szia.Ica.
Mészáros Ilona Dátum: 2009-05-27 07:05:55
Sziasztok lányok!Megkaptuk az utazáshoz szügséges részvételi jegyet.Ebben olvastuk hogy vigyázzunk az értékeinkre és a partra ne vigyünk sok pénzt.Ezért szeretnék érdeklődni hogy a szállodában van-e értékmegőrző ill. széf?Válaszotokat köszi és már csak 4 nap és indulunk!!!Jó időt Nektek !Sziasztok! Ica.