(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Parálián
Fórum bejegyzései

Csutek Dátum: 2009-05-25 16:18:00
Szemján József írta ekkor: 2009-05-24 12:47:52
hellosztok olyan kérdésem lenne hogy Augusztus 18-25. turnusba mennénk barátnömel aki még nem töltöte bea 18 at hogy jöhetne e velem persze szülei beleegyezésével ők is menek de más időpontba ezt nemigazán tudjuk lehet e ilyet 16 éves amugy. másik hogy ebben az idöszokba mennyi lenne az ut paraliába a caravelbe nézegetm az árakat de nem jutotam semmire szóval 2 en mennénk és már egyszer voltunk mennyi lennea legolcsobb ha buszal mennénk szóvel mennyire számithatunk kettönkre légyszives segitsetek . jah másik megfigyelésem a online helyfoglalásal valmi probléma van mert én megprobáltam fogllani de nem engedet semmit késöb látam hogy lehet lefoglatam nem igazán értem köszönöm elörea választ jó munkáát
Szia! Az én értelmezésem szerint, 107800 Ft-ot kell fizetnetek a két főre+biztosítások. Ha írásos engedélyt adnak a szülők, akkor biztosan kiengedik a lányt. De ennek nézz utána a Külügy honlapján. Ha írsz nekik, akkor biztosan válaszolnak rá.
Krausz Ibolya Dátum: 2009-05-24 17:17:28
Hello, szeretnek felajanlani egy nyaralast 5szemelyes apartmannban, Paraliaban, augusztus 25-szeptember 1-ig, utazas egyenileg. Caravel apartman, 2 legteru szoba, ellatas nelkul. 409 euroba kerult. SAjnos idokozben rosszabbodott az anyagi helyzetunk, emiatt le kell mondjunk az utrol. Tavaly Leptokariaban voltunk, nagyon szep volt, szerettuk volna az iden megismetelni az elmenyt. Ha valakit erdekel, e-mail cimem [email protected]. A szerzodest NAgyvaradon a Galatea Travelen keresztul kotottuk.
Szemján József Dátum: 2009-05-24 12:47:52
hellosztok olyan kérdésem lenne hogy Augusztus 18-25. turnusba mennénk barátnömel aki még nem töltöte bea 18 at hogy jöhetne e velem persze szülei beleegyezésével ők is menek de más időpontba ezt nemigazán tudjuk lehet e ilyet 16 éves amugy. másik hogy ebben az idöszokba mennyi lenne az ut paraliába a caravelbe nézegetm az árakat de nem jutotam semmire szóval 2 en mennénk és már egyszer voltunk mennyi lennea legolcsobb ha buszal mennénk szóvel mennyire számithatunk kettönkre légyszives segitsetek . jah másik megfigyelésem a online helyfoglalásal valmi probléma van mert én megprobáltam fogllani de nem engedet semmit késöb látam hogy lehet lefoglatam nem igazán értem köszönöm elörea választ jó munkáát
Mészáros Ilona Dátum: 2009-05-21 17:22:06
Grand Paralia írta ekkor: 2009-05-21 10:50:35
Kedves Ica! Mindenképpen érdemes szúnyogriasztót hozni, mert elő szoktak fordulni, de annyira nem vészes, mint pl. otthon. Üdv. Vivien&Zsuzsi
Köszi és további szép napokat,a mielőbbi viszontlátásra!Üdv.Ica.
Mészáros Ilona Dátum: 2009-05-21 17:20:46
Grand Paralia írta ekkor: 2009-05-21 10:50:35
Kedves Ica! Mindenképpen érdemes szúnyogriasztót hozni, mert elő szoktak fordulni, de annyira nem vészes, mint pl. otthon. Üdv. Vivien&Zsuzsi
Köszi és a mielőbbi viszontlátásra !További szép napokat!Üdv.Ica