(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Parálián
Fórum bejegyzései

Zorkóczy Szilárd Dátum: 2015-04-19 21:04:54
Kedves Grandtours , Idén is autóval megyünk Paraliára. Érdeklődni szeretnék, hogy a határokon elfogadják a személyi igazolványt, vagy útlevél szükséges ? Válaszukat előre is köszönöm.
Zorkóczy Szilárd Dátum: 2015-04-19 20:59:56
Tóth Adrienn írta ekkor: 2015-01-23 21:26:46
Sziasztok. Autóval szeretnénk utazni jul. végén Paraliára. Kérdésem az lenne, hogy hány óra alatt lehet megtenni a távot magyarországról ha pl Szegedet veszünk indulásnak? Illetve a közlekedés során felmerülő költségekről valami információval kapcsolatban kérnék segítséget.
Kedves Adrienn, Idén negyedszer megyünk autóval Paraliára. Minden esetben 14:00-kor indultunk Mosonmagyaróvárról és 18:00 - 18:30 körül átléptük a határt Szegednél. Az első alkalommal csak 11:00 óra körül értünk oda, de az még vagy 10 éve volt és a Makedón határon sokat kellett várni. A következő 2 alkalommal reggel 8:00 - 8:30 körül már a tengerparton strandoltunk. Az utolsó alkalom 3 éve volt, azóta Szerbiában még több lett az autópálya, emiatt lehet, hogy még hamarabb oda lehet érni. A várható költségekkel kapcsolatban: - Nyilván az üzemanyag attól függ, milyen fogyasztású autóval mész ( na és persze, hogy mennyire sietsz ) - Az aktuális autópálya díjakat meg tudod nézni a http://www.macedonia.autopalyan.hu/ helyen, ahol mind a 3 érintett ország árait megtalálhatod. - Az igazat megvallva én minden alkalommal készpénzt használtam, de sok helyen olvastam, hogy a kártyával is lehet fizetni és egyre többen pozitívan nyilatkoznak róla. Minden országban tudsz euróval fizetni a kapuknál, de arra ügyelj, hogy pontosan a feltüntetett összeget fizesd. ( nálunk előfordult, hogy "elfelejtett visszaadni", a kaput felnyitotta. Mögöttünk autósor. Hát nem igazán volt lehetőség reklamálni...:) ) Utoljára, amikor mentünk ahogy átértünk Makedóniába, váltottunk dinárt és azzal fizettünk a kapuknál illetve - mivel az üzemanyag itt volt a legolcsóbb- tankoltunk is. Jó utat kívánok és remélem jó időtök ( időnk ) lesz, mert mi is július végén megyünk...:) ( bár eddig csak jó idő volt)
Németh Józsefné Dátum: 2015-04-15 20:54:42
Sziasztok! Júli vége -aug elején megyünk Paraliára Nyíregyházai indulással,amit a vasútállomás Profi parkolójából szervez az iroda.Napokban Nyíregyházán jártam a vasútállomás felé.A profi megszűnt,helyén más üzlet a Penny van,erre számítsatok.Tehát ne a Profi parkolóját keressétek majd, idegesen fejveszve .Gondoltam megosztom veletek ,mert pár percig én is meg voltam lepődve ,miért is nem látom sehol a megadott Profit.Szép nyarat minden Garandtoursos utasnak!
Fehér-Ferenczi Krisztina Dátum: 2015-04-15 12:41:28
Kedves Grandtours! Az online foglalásnál ha 1,5 éves gyermekkel megyünk, akkor be kell írni őt 3. személynek? Mert a kalkulátorban őrá is számol. Illetve azt kérdezném, hogy a gyermek külföldi utaztatásához ha mindkét szülő megy akkor szükséges-e a személyigazolványon kívül egyéb irat, dokumentum, papír? Autóval megyünk.
dr.Zachar Gábor Dátum: 2015-04-15 09:51:59
Sziasztok! Van valakinek tapasztalata a Villa Thalassa Apartmanról?