(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Parálián
Fórum bejegyzései

Ruzsicskáné Tolnai Éva Dátum: 2015-03-30 08:32:20
Sziasztok! Valahol olvastam, hogy Paralián is van magyar lángosos. Meg tudnátok írni, hogy merre találom???? KÖszi :-)
Nagy Nikolett Dátum: 2015-03-28 18:23:48
Sziasztok!Ismeri valaki a Sky Apartman kedvezményes szobáit?Volt már valaki benne?Klíma van,de utólag gondolkodtunk,hogy lesz elég friss levegő abból a két kis ablakból?Július 7-14-ig leszünk,pont a nagy melegbe....Gondolkodtunk az Ino Apartman 204 szobán is,de olyan kevés ott a foglalás.Van valami baj azzal az Apartmannal,vagy nagyon kiesik a központtól???Először megyünk nyaralni,és kisgyerekkel,szeretnénk ha minden jó lenne...Előre is köszönöm!
Kriszta Dátum: 2015-03-26 14:18:37
Sziasztok! Jön valaki a jún.29-i indulással Paraliára?
Balogh Attila Dátum: 2015-03-19 20:27:45
Kedves Zsófia ! Köszönöm a véleményt !Már azt hittem,hogy valami nem stimmel ezzel az Apartmannal,de így megnyugodtam. Úgy látom,hogy a többibe is kérnek kauciót előre. Ez szerintem nem baj,vigyázzunk csak mindenre .Ha még valami vélemény lenne az Apartmanról,szívesen fogadom. Köszönettel : Attila
Klug Zsófia Dátum: 2015-03-19 18:18:40
Balogh Attila írta ekkor: 2015-03-19 11:26:24
Sziasztok! Az Anesis apartmanról érdeklődnék,hogy milyen és mennyire messze van ,mert úgy látom ott még van bőven hely és nem tudom mi az oka.Ha valaki volt már ott vagy ismeri,kérem írjon. Köszönöm .
Kedves Attila! Mi tavaly voltunk először az Anesis apartmanban, szimpatikus volt, hogy a tulajdonos nagyon kedvesen, barátságosan fogadott minket, minden nap jött locsolni a virágokat és takarítani az apartman földszintjét. A szobák átvételkor tiszták voltak és jól felszereltek. A hátra néző szobákból reggelente csodálatos kilátás nyílik az olümposz hegyre. A strand szerintem nagyon közel (300m) kb 2-3 utcával lejjebb van. Az oka annak, hogy ilyen kevesen vagyunk az apartmanban szerintem az lehet, hogy idén kauciós lett. ( Tavaly ilyenkor sokkal többen voltunk). Remélem tudtam segíteni :)