(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Parálián
Fórum bejegyzései

Grand Balázs Dátum: 2015-02-16 10:16:53
Németh Józsefné írta ekkor: 2015-02-14 23:54:48
Érdeklődnék,hogy útlemondási biztosítást a meglévő ,lefoglalt utamra,utólag lehet-e még kötni?
Kedves Németh Józsefné! Kérem, vegye fel személyesen a kapcsolatot irodánkkal, és megpróbálunk segíteni.
Németh Józsefné Dátum: 2015-02-14 23:54:48
Érdeklődnék,hogy útlemondási biztosítást a meglévő ,lefoglalt utamra,utólag lehet-e még kötni?
Grand Balázs Dátum: 2015-02-13 16:13:37
Nacsáné Andi írta ekkor: 2015-02-08 22:40:10
Sziasztok! Az Atlantis Parkview Apartman 3. emeleti 10-es szobájáról szeretnék infót gyűjteni, ha valaki tud ebben segíteni köszönöm. Mennyire tágas, milyen felszereltségű, klímával ki lehet bírni augusztus közepén 2 gyermekkel, sajnos nem volt már választási lehetőségünk. Központban van nem túl zajos éjszaka lehet pihenni? Bármilyen jellegű segítséget és tanácsot elfogadok a szállásal és az utazással kapcsolatban is, mert először utazunk Görög-be egyénileg autóval nincs tapasztalatunk. Köszönöm a segítséget!
Kedves Nacsáné Andi! Néhány kérdésére válaszolnék én is! Az Atlantis Parkview apartmanunk a "nyüzsgősebb" részén található Paráliának (a Caravel házunkkal együtt), közel a központhoz, így ezáltal zajosabb, mint a másik hat apartmanunk, amelyek Parália újabb részén találhatóak. Parália amúgy is az egyik legnyüzsgőbb desztinációnk, de ennek ellenére nem szokott panasz lenni, hogy nem tudnának aludni utasaink a házban. A tulajdonos is rendkívül rendszerető ember, a házban lakik, így az este folyamán intézkedni szokott, ha éjfél után a környéken nagyon hangoskodnának. A ház apartmanjai a tágasabbak közé tartoznak, a pontos felszereltségét jelöljük katalógusunkban, illetve honlapunkon, klímával pedig könnyedén kibírható az augusztusi meleg is! Egyébként pedig az egyik legnépszerűbb házunk Parálián! :)
Grand Balázs Dátum: 2015-02-13 15:59:27
Németh Józsefné írta ekkor: 2015-02-09 19:18:16
Kedves Grand! Ha lefoglaltam a szállást el is utaltam az összeget ,akkor mennyi időn belül várható a postai úton kiküldött szerződés ,mert az emailban azt írták küldik postán és postafordultával aláirva küldjem vissza ,foglalalás és fizetés múlthét szerdán,2015 02.04-én volt.Köszönöm a segítséget.Egyben gratulálok a fórumhoz ,mert nagyon sok információt olvastam ami a segítségünkre lehet idei-egyben első külföldi nyaralásunk során.
Kedves Németh Józsefné! Ez csak a postán múlik, hogy mennyi időn belül viszi ki a levelet. Általában azért egy héten belül megszokott érkezni. Illetve köszönjük, de inkább utasaink érdeme a sok információ, hiszen rengetegen fáradtak már azzal az évek során, hogy tapasztalataikat megosszák másokkal, így a köszönet elsősorban őket illeti.
Németh Józsefné Dátum: 2015-02-09 19:18:16
Kedves Grand! Ha lefoglaltam a szállást el is utaltam az összeget ,akkor mennyi időn belül várható a postai úton kiküldött szerződés ,mert az emailban azt írták küldik postán és postafordultával aláirva küldjem vissza ,foglalalás és fizetés múlthét szerdán,2015 02.04-én volt.Köszönöm a segítséget.Egyben gratulálok a fórumhoz ,mert nagyon sok információt olvastam ami a segítségünkre lehet idei-egyben első külföldi nyaralásunk során.