(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Parálián
Fórum bejegyzései

Nacsáné Andi Dátum: 2015-02-08 22:40:10
Sziasztok! Az Atlantis Parkview Apartman 3. emeleti 10-es szobájáról szeretnék infót gyűjteni, ha valaki tud ebben segíteni köszönöm. Mennyire tágas, milyen felszereltségű, klímával ki lehet bírni augusztus közepén 2 gyermekkel, sajnos nem volt már választási lehetőségünk. Központban van nem túl zajos éjszaka lehet pihenni? Bármilyen jellegű segítséget és tanácsot elfogadok a szállásal és az utazással kapcsolatban is, mert először utazunk Görög-be egyénileg autóval nincs tapasztalatunk. Köszönöm a segítséget!
Németh Józsefné Dátum: 2015-02-08 01:06:16
Németh Józsefné írta ekkor: 2015-02-08 00:48:29
Kérdésem az lenne ,ha már lefoglalt ,és az egész összeg elutalása megtörtént,van e lehetőség arra ,hogy önök másik apartmanjába,pont abban az időbe és helyen,egyező áron áttenni a foglalást?mert a gyerekeknek jobban tettszene az Sky apartmsnjuk,és a mi foglalásunk az Atlantis P.-ba szól.
Sajnos elnéztem az árakat,elnézést kérek,nem egyezzik a két apartmannál,igy kérdésem,érvényét veszti.
Németh Józsefné Dátum: 2015-02-08 00:48:29
Kérdésem az lenne ,ha már lefoglalt ,és az egész összeg elutalása megtörtént,van e lehetőség arra ,hogy önök másik apartmanjába,pont abban az időbe és helyen,egyező áron áttenni a foglalást?mert a gyerekeknek jobban tettszene az Sky apartmsnjuk,és a mi foglalásunk az Atlantis P.-ba szól.
Németh Józsefné Dátum: 2015-02-05 20:06:39
Grand Balázs írta ekkor: 2015-02-05 10:51:59
Kedves Némethné Andi! Katalógusunkban, illetve honlapunkon pontos leírást adunk apartmanjaink felszerelségéről: http://www.grandtours.hu/gorogorszag/paralia/atlantis_parkview_apartman-a2.html
Köszönöm,igen azt láttam,csak azt gondoltam nem minden szoba néz ki egyformán.az apartmant és a hozzá tartozó leirást oovatam.viszont olyan szobát át,4ágyast nem láttam a képeken.Némethné Andi,
Grand Balázs Dátum: 2015-02-05 10:51:59
Németh Józsefné írta ekkor: 2015-02-05 09:48:17
Sziasztok az Atlantis Parkview Apartman -ban a 3-em 9 szobát sikerült lefoglalnom esetleg a szobáról felszereltségről képet vagy leírást találok -e valahol ,mit lehet tudni ,és hogy jár-e a szobákhoz törülköző? Némethné Andi
Kedves Némethné Andi! Katalógusunkban, illetve honlapunkon pontos leírást adunk apartmanjaink felszerelségéről: http://www.grandtours.hu/gorogorszag/paralia/atlantis_parkview_apartman-a2.html