Kedves Grand Tours! Én eddig csak egyénileg utaztam, és még csak Olaszországban voltam. Még nem voltam sem Önökkel, sem Görögországban nyaralni, most megyünk aug. 25-től Thalassa apartmanba. Kérdésem h ágynemű huzatot kell-e vinni, milyen konyhai felszereléssel bír a 15. szoba, kell-e valamit vinni.
Személyim 2015.01.27-ig érvényes, a jogsim 2019.-ig, kell esetleg útlevél is? Utólag van mód befizetni vacsorára?
A honlapon található indulási idő korrekt? 2 busz is indul Bp-ről egyidőben, külön útvonalakon, gondolom az idegenvezetőtől tudjuk meg melyikre kell felszállni.
A többi kérdésemre már összeollóztam itt a fórumon a válaszokat, ezekre nem találtam semmit.
Köszönöm válaszukat :)
Telkes Krisztina
Kedves Krisztina! Nem szükséges ágyneműt hozni, az az apartmanban megtalálható. A szobák alap konyhai felszereléssel bírnak, például poharak, tányérok, evőeszközök a férőhelynek megfelelő számban, lábas, edény. Az érvényességi idővel sincs semmi gond, útlevél pedig nem szükséges az utazáshoz. A félpanziót otthon kellene irodánkban rendezni, de ha mégsem kérik, és itt gondolják meg magukat, akkor megpróbáljuk elintézni. Az indulási időpontok korrektek, fél órával az időpont előtt kellene kint lenni az indulási helyen. Több busz is indulhat Budapestről, majd a gépkocsival érkező kollégáimnál lesz lévő utaslista alapján tudják megtalálni, hogy melyik autóbusz az önöké.