(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Parálián
Fórum bejegyzései

Grand Balázs Dátum: 2014-08-13 09:16:32
Szemán Tamás írta ekkor: 2014-08-11 16:58:57
Kedves Grand Tours! Egy fontos kérdésem lenne felétek ami a következő lehet e fém detektorozni ( fémkereső) Parálián? Spanyolba lehet az tutti de sajnos vannak olyan országok ahol ezért büntetnek. Előre is köszönöm a választ! : ) További szép napot!!! Tisztelettel: Szemán Tamás
Kedves Tamás! Nem probléma, nyugodtan fémdetektorozhat! :)
Grand Balázs Dátum: 2014-08-13 09:15:24
Terényiné Telkes Krisztina írta ekkor: 2014-08-06 12:58:16
Kedves Grand Tours! Én eddig csak egyénileg utaztam, és még csak Olaszországban voltam. Még nem voltam sem Önökkel, sem Görögországban nyaralni, most megyünk aug. 25-től Thalassa apartmanba. Kérdésem h ágynemű huzatot kell-e vinni, milyen konyhai felszereléssel bír a 15. szoba, kell-e valamit vinni. Személyim 2015.01.27-ig érvényes, a jogsim 2019.-ig, kell esetleg útlevél is? Utólag van mód befizetni vacsorára? A honlapon található indulási idő korrekt? 2 busz is indul Bp-ről egyidőben, külön útvonalakon, gondolom az idegenvezetőtől tudjuk meg melyikre kell felszállni. A többi kérdésemre már összeollóztam itt a fórumon a válaszokat, ezekre nem találtam semmit. Köszönöm válaszukat :) Telkes Krisztina
Kedves Krisztina! Nem szükséges ágyneműt hozni, az az apartmanban megtalálható. A szobák alap konyhai felszereléssel bírnak, például poharak, tányérok, evőeszközök a férőhelynek megfelelő számban, lábas, edény. Az érvényességi idővel sincs semmi gond, útlevél pedig nem szükséges az utazáshoz. A félpanziót otthon kellene irodánkban rendezni, de ha mégsem kérik, és itt gondolják meg magukat, akkor megpróbáljuk elintézni. Az indulási időpontok korrektek, fél órával az időpont előtt kellene kint lenni az indulási helyen. Több busz is indulhat Budapestről, majd a gépkocsival érkező kollégáimnál lesz lévő utaslista alapján tudják megtalálni, hogy melyik autóbusz az önöké.
Szemán Tamás Dátum: 2014-08-11 16:58:57
Kedves Grand Tours! Egy fontos kérdésem lenne felétek ami a következő lehet e fém detektorozni ( fémkereső) Parálián? Spanyolba lehet az tutti de sajnos vannak olyan országok ahol ezért büntetnek. Előre is köszönöm a választ! : ) További szép napot!!! Tisztelettel: Szemán Tamás
Terényiné Telkes Krisztina Dátum: 2014-08-06 12:58:16
Kedves Grand Tours! Én eddig csak egyénileg utaztam, és még csak Olaszországban voltam. Még nem voltam sem Önökkel, sem Görögországban nyaralni, most megyünk aug. 25-től Thalassa apartmanba. Kérdésem h ágynemű huzatot kell-e vinni, milyen konyhai felszereléssel bír a 15. szoba, kell-e valamit vinni. Személyim 2015.01.27-ig érvényes, a jogsim 2019.-ig, kell esetleg útlevél is? Utólag van mód befizetni vacsorára? A honlapon található indulási idő korrekt? 2 busz is indul Bp-ről egyidőben, külön útvonalakon, gondolom az idegenvezetőtől tudjuk meg melyikre kell felszállni. A többi kérdésemre már összeollóztam itt a fórumon a válaszokat, ezekre nem találtam semmit. Köszönöm válaszukat :) Telkes Krisztina
Grand Balázs Dátum: 2014-08-05 00:05:31
Kovács Csaba írta ekkor: 2014-08-04 19:06:33
Kedves Grandtours! Szeretnék köszönetet mondani az ide paráliai nyaralásunkért! Életünk legnagyobb élménye volt! Köszönet elsősorban a Grandtoursnak a profi szervezésért. Köszönet a Grandtours-os buszsofőröknek a biztonságos utaztatásért, a korrekt utastájékoztatásért. Köszönet Costasnak és Nicosnak a görög buszsofőröknek akik a fakultatív programok helyszíneire szállítottak minket biztonságban. És végül, de egyáltalán nem utolsó sorban - talán megbocsájtják- KÜLÖN KIEMELT KÖSZÖNET Vikinek és az ő Zsiráfjának! Aki személyiségével, kedvességével, segítőkészségével és 15 éves profizmusával legalább 100%-kal növelte az amúgy is felejthetetlen programok élvezeti értékét. Olyan mennyiségű érdekesebbnél érdekesebb információkkal látott el minket az utak során, amelyek nélkül valóban szegényebben tér haza az, aki csak a szemét és a fényképezőgépét használja! Eredetileg csak a Meteórákhoz terveztünk elmenni, de a tájékoztatón elhangzottak alapján - amit Viki tartott- további három programon vettünk részt, amit egyáltalán nem bántunk meg, sőt... Felejthetetlen élményekkel gazdagodva térhettünk haza. KÖSZÖNJÜK! Mindenkinek ajánlani tudom a Grandtourst és Paráliát. Jövőre még nem tudjuk hová megyünk, de hogy a Grandtours-sal, az biztos! Kovács Csaba
Kedves Csaba! Mi köszönjük az önök által nekünk megszavazott bizalmat, és nagy örömünkre szolgál, hogy egy kellemes és felejthetetlen nyaralással gazdagodtak idén! Reméljük, jövőre ismét utasaink között köszönthetjük önöket, és bízunk benne, hogy akkor is az ideihez hasonlóan kellemes élményekkel együtt térnek haza a nyaralásuk végén!