(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Parálián
Fórum bejegyzései

Kovács Csaba Dátum: 2014-08-04 19:06:33
Kedves Grandtours! Szeretnék köszönetet mondani az ide paráliai nyaralásunkért! Életünk legnagyobb élménye volt! Köszönet elsősorban a Grandtoursnak a profi szervezésért. Köszönet a Grandtours-os buszsofőröknek a biztonságos utaztatásért, a korrekt utastájékoztatásért. Köszönet Costasnak és Nicosnak a görög buszsofőröknek akik a fakultatív programok helyszíneire szállítottak minket biztonságban. És végül, de egyáltalán nem utolsó sorban - talán megbocsájtják- KÜLÖN KIEMELT KÖSZÖNET Vikinek és az ő Zsiráfjának! Aki személyiségével, kedvességével, segítőkészségével és 15 éves profizmusával legalább 100%-kal növelte az amúgy is felejthetetlen programok élvezeti értékét. Olyan mennyiségű érdekesebbnél érdekesebb információkkal látott el minket az utak során, amelyek nélkül valóban szegényebben tér haza az, aki csak a szemét és a fényképezőgépét használja! Eredetileg csak a Meteórákhoz terveztünk elmenni, de a tájékoztatón elhangzottak alapján - amit Viki tartott- további három programon vettünk részt, amit egyáltalán nem bántunk meg, sőt... Felejthetetlen élményekkel gazdagodva térhettünk haza. KÖSZÖNJÜK! Mindenkinek ajánlani tudom a Grandtourst és Paráliát. Jövőre még nem tudjuk hová megyünk, de hogy a Grandtours-sal, az biztos! Kovács Csaba
Grand Balázs Dátum: 2014-07-31 13:41:00
Fehér Tamás Imre írta ekkor: 2014-07-30 22:03:08
Kedves Grand tours! Lehet h elveszett az éterben amiből nincs semmi probléma de egyszer már megirtam az email címemet [email protected] de sajnos még nem érkezett meg rá a fakultatív programok! Ezért is írtam az előző levelemet! Köszönöm! Üdv! smile smile smile
Kedves Fehér Tamás Imre! Minden fakultatív programnál külön van megadva a felnőtt/gyermek ár. A gyermek ár 12 éves korig érvényes, így még bőven abba a kategóriába esnek a picik. Az előttem hozzászóló Laura már leírta a fakultatív programok napjait, illetve honalpunkon megtalálható azok leírása (http://www.grandtours.hu/gorogorszag/paralia-d1.html?tab=fakultativ_programok), de ha továbbra is igényt tart rá, nagyon szívesen elküldöm önnek e-mailben is! Üdv: Nagy Balázs
Fehér Tamás Imre Dátum: 2014-07-30 22:03:08
Kedves Grand tours! Lehet h elveszett az éterben amiből nincs semmi probléma de egyszer már megirtam az email címemet [email protected] de sajnos még nem érkezett meg rá a fakultatív programok! Ezért is írtam az előző levelemet! Köszönöm! Üdv! smile smile smile
Fehér Tamás Imre Dátum: 2014-07-30 17:29:14
Tisztelt Grand tours! Még lenne egy kérdésem a fakultatív programmal kapcsolatosan! Gyerekeknek és felnőtteknek is ugyan annyi az ár! Gyakorlatilag 2 kisgyerek 5 ill 7 évesekkel mennénk minket a kalozhajó, csuszdapark, és a Skiathos érdekelne! Anyagilag hogy tervezzünk! Köszönöm! Szép estét! Üdv: Tamás
Laura Dátum: 2014-07-27 19:03:05
Tisztelt Grandtours! Köszönjük csodálatos nyaralást,melyhez Önök maximálisan hozzájárultak. Csak ajánlani tudom mindenkinek mind a helyet,mind az utazási irodát. A fakultatív programok időpontja hasznos információ,főleg azoknak,akik az aktív pihenést választják kikapcsolódásnak. (meg persze a tervezhetőség szempontjából is) Szerda: Csúszdapark vagy Thessaloniki (piac) Csütörtök: Meteora Kolostorok Péntek: Skiathos Szombat:kalózhajó vagy Vízesések,gyógyfürdőzés Vasárnap: Athén Hétfő: Olympos A programok tartalmasak,az idegenvezetők rengeteg érdekes és hasznos információval szolgálnak,"zsiráfos" VIKI egyszerűen szuper!!! Már most tervezgetjük a jövő nyarat,mindenképpen szeretnénk visszatérni! smile smile