(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Parálián
Fórum bejegyzései

Halász Krisztina Dátum: 2014-07-13 12:24:36
Kedves Grand Tours!Érdeklődnék,hogy a Meteorákhoz a nőknek milyen öltözetben lehet menni?Térd alatti nadrág vagy szoknyát kell felvenni és a felső ruházat milyen lehet?Vállat el kell e takarni?Melyik napon van ez a fakultatív program?
Grand Paralia Dátum: 2014-07-09 19:45:43
Kiss-Gáspár MÓnika írta ekkor: 2014-07-08 14:40:14
Kedves Grand Tours! Paraliára fogunk Önökkel utazni július 21-től. Kisfiammal és testvéremmel utazok Görögországba. Kisfiam 14,5 éves, személyi igazolványa van. Kérdésem: szükségünk van-e az apukájától hozzájárulási nyilatkozatra, hogy kivihetem külföldre? Az édesapjával nem élünk együtt. Ha kell, akkor közjegyző által hitelesnek kell lennie? Köszönöm válaszukat! Kiss-Gáspár Mónika
Kedves Kiss-Gáspár Mónika! Irodánk tájékoztatása szerint nincs szükség apai hozzájárulási nyilatkozatra a görögországi kiutazásra. Szeretettel várjuk Önöket Parálián!
Kiss-Gáspár MÓnika Dátum: 2014-07-08 14:40:14
Kedves Grand Tours! Paraliára fogunk Önökkel utazni július 21-től. Kisfiammal és testvéremmel utazok Görögországba. Kisfiam 14,5 éves, személyi igazolványa van. Kérdésem: szükségünk van-e az apukájától hozzájárulási nyilatkozatra, hogy kivihetem külföldre? Az édesapjával nem élünk együtt. Ha kell, akkor közjegyző által hitelesnek kell lennie? Köszönöm válaszukat! Kiss-Gáspár Mónika
Kardos Péter Dátum: 2014-07-02 11:21:26
Kedves Grand! Nagyon szépen köszönöm a közbenjárást! Tavaly is pont így csináltuk, ez nekünk megfelelő! Augusztusban ott leszünk! Üdvözlettel: Kardos Péter
Grand Paralia Dátum: 2014-07-02 08:49:02
Kardos Péter írta ekkor: 2014-07-01 14:57:59
Kedves Grand! Tavaly augusztusban voltunk a Caravelben Panosnál és családjánál. Egy fantasztikus hetet töltöttünk el. Idén augusztus 11.-én érkezünk újra Panosékhoz autóval. Meg lehet-e tudn tőlük, hogy újra beállhatunk-e az udvarba. Segítségeteket előre is köszönöm. Üdvözlettel: Kardos Péter
Kedves Kardos Péter! Örülünk, hogy jól éreztétek magatokat itt Parálián. Megkérdeztem Panostól, és azt mondta, hogy az udvarban csak abban az esetben tudtok beállni, amennyiben az autót itt helyben nem használjátok az itt töltött idő alatt. (Megérkezéskor beálltok, és a hazautazás reggelén álltok ki) Szeretettel várunk Parálián!