(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Parálián
Fórum bejegyzései

Grand Paralia Dátum: 2014-07-02 08:45:24
Tóth Zsolt írta ekkor: 2014-07-01 10:45:28
Kedves Grandtours! Mi szeptember 22-én megyünk Paráliára. Az érdekelne,hogy ilyenkor milyen idö lehet kinn?? Üdv!
Kedves Zsolt! Erre a kérdésre így július elején nem lehet érdemben válaszolni. Általánosságban elmondható, hogy szeptember hónapban kellemes, fürdésre, kirándulásra alkalmas az időjárás, lehet napozni, eső nem szokott esni ebben az időtájban. Mielőtt kiutaztok, a meteo.gr-en utána tudtok nézni, hogy milyen idő várható. Várunk szeretettel Parálián!
Kardos Péter Dátum: 2014-07-01 14:57:59
Kedves Grand! Tavaly augusztusban voltunk a Caravelben Panosnál és családjánál. Egy fantasztikus hetet töltöttünk el. Idén augusztus 11.-én érkezünk újra Panosékhoz autóval. Meg lehet-e tudn tőlük, hogy újra beállhatunk-e az udvarba. Segítségeteket előre is köszönöm. Üdvözlettel: Kardos Péter
Tóth Zsolt Dátum: 2014-07-01 10:45:28
Kedves Grandtours! Mi szeptember 22-én megyünk Paráliára. Az érdekelne,hogy ilyenkor milyen idö lehet kinn?? Üdv!
Grand Paralia Dátum: 2014-06-25 15:01:46
Pércsi Renáta írta ekkor: 2014-06-25 07:54:24
Kedves Grandtours! Mi szeptemberben utazunk veletek Paráliára egy kisebb baráti társasággal. A kérdésem az lenne, hogy a kiutazáshoz elegendő-e az új típusú személyi igazolvány, vagy szükséges az útlevél? És amennyiben elegendő a személyi, meddig kell érvényesnek lennie az utazás megkezdése után? (az egyik csapattagunknak októberben jár le) Előre is köszönöm a válaszokat! Szép napot! Üdvözlettel: Pércsi Renáta
Kedves Renáta! A kiutazáshoz elegendő az új típusú személyi igazolvány, viszont a legalább 6 hónapig érvényesnek kell lennie. Ezt a határokon szigorúan ellenőrzik, és be is tartatják! Szeretettel várunk Parálián!
Pércsi Renáta Dátum: 2014-06-25 07:54:24
Kedves Grandtours! Mi szeptemberben utazunk veletek Paráliára egy kisebb baráti társasággal. A kérdésem az lenne, hogy a kiutazáshoz elegendő-e az új típusú személyi igazolvány, vagy szükséges az útlevél? És amennyiben elegendő a személyi, meddig kell érvényesnek lennie az utazás megkezdése után? (az egyik csapattagunknak októberben jár le) Előre is köszönöm a válaszokat! Szép napot! Üdvözlettel: Pércsi Renáta