(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Parálián
Fórum bejegyzései

Ruzsicskáné Tolnai Éva Dátum: 2013-09-16 17:34:16
Kedves Enikő! Évek óta járunk Paraliára. Öszintén mondom számomra a legjobb apartmann. Csak pozitiv dolgot mondhatok róla. Wifi is van, semmi gond nem volt vele. A tenger közel van, a tulaj végtelen udvarias, segitőkész. Fakultativok is nagyon jók. A Meteorákat nem szabat kihagyni. Skhiatos pedig maga a tökéletesség. Tessalonikibe is érdemes tenni egy kirándulást. Katherini piaca is nagyon klassz. El kell majd dönteni, hogy melyikre mentek el. Az idegenvezető csajok is mind aranyosak. Ági pedig szuper :-) :-) Szerintem aki egyszer már járt Hörögországban ( Paralián ) az örökké visszavágyik. Én már tervezem a jövö évi nyaralást.
Grand Paralia Dátum: 2013-09-16 14:43:11
Góg Enikő írta ekkor: 2013-09-16 09:32:49
Kedves Éva! Jövő héten utazunk Paraliára és láttam, hogy Önök is az Atlantis apartmanban voltak. Érdeklődni szeretnék, hogy volt-e wifi? Nagyon jókat írt, az apartmanról, nagyon várjuk már. :) Előre is köszönöm válaszát.
Kedves Enikő! Az Atlantisz apartmanházunkban is van WIFI elérhetőség. A megadott e-mail címre elküldtük a fakultatív programokat és az aktuális árakat! Szeretettel várunk Parálián!...
Góg Enikő Dátum: 2013-09-16 10:44:59
Tisztelt Grand Tours! Szeptember 23.-án utazunk Paraliára. Érdeklődni szeretnék a fakultatív programok időpontjáról és árairól. Köszönöm előre is. :) Email címem: [email protected]
Sajti-Faragó Magdolna Dátum: 2013-09-16 09:34:03
Grand Paralia írta ekkor: 2013-09-15 18:09:06
Kedves Magdi és Feri! A megadott e-mail címre elküldtük a fakultatív programokat és az aktuális árakat! Szeretettel várunk Parálián!
Nagyon szépen köszönjük!!! smile Már nagyon várjuk!!! smile Üdv: Magdi és Feri
Góg Enikő Dátum: 2013-09-16 09:32:49
Ruzsicskáné Tolnai Éva írta ekkor: 2013-09-04 18:55:10
Már visszajáró vendégként szeretnék köszönetet mondani a Grand Toursnak a kellemes nyaralásért. Egy hetet töltöttünk az Atlantis apartmanban, ahol maximálisan elégedettek voltunk mindennel. A tulajdonos végtelenül kedves és segitőkész volt mindenben. Köszönet Áginak az idegenvezetőnek, a gondoskodásért . Remélem a kerékpárja azóta megjavult. :-) :-) Mindenkinek csak ajánlani tudom az apartmant . Már tervezzük a jövö évi viszontlátást. :-)
Kedves Éva! Jövő héten utazunk Paraliára és láttam, hogy Önök is az Atlantis apartmanban voltak. Érdeklődni szeretnék, hogy volt-e wifi? Nagyon jókat írt, az apartmanról, nagyon várjuk már. :) Előre is köszönöm válaszát.