Tisztelt Grand Tours!
Idén 6. alkalommal tértem vissza Paraliára nyaralni, de először a Grand Tours iroda által.
Szeretném pozitív véleményemet kinyilvánítani az iroda felé, az idegenvezető lányok lelkes és segítőkész munkáját megköszönni, és természetesen a buszsofőrök biztonságos, rugalmas, gyors vezetési technikáját megdicsérni.
Sky apartamanba töltöttünk 2 hetet a párommal, egy igazán kellemes, modern apartman, rendkívül kényelmes ággyal, lifttel. A wifi szerintem kissé gyenge, nem mindig volt internet elérhetőség, de nem ez a legfontosabb a nyaralás során.
Külön köszönet Vikinek és Zsiráfnak, rendkívül élvezetes volt általuk a Meteorákat és az Olymposzt megjárni. Viki olyan bájosan mesélte a régi görög történeteket, meséket az utazás során, hogy teljes mértékben lekötötte a figyelmemet és élvezettel hallgattam az előadás módját, Hosszú ideje nem találkoztam ilyen kedves idegenvezetővel, aki képes az utazás során figyelmet felkeltő élvezetes előadásmódjával hangulatossá varázsolni az utazás fáradalmait. Köszönjük Viki! :)
És persze Ági és Cecilia segítőkész intézkedését, kedvességét se hagyjuk figyelmen kívül, köszönünk minden hasznos információt és intézkedést amit értünk tettek. Reméljük találkozunk még valahol, vagy Paralián, vagy máshol.... :)
Kellemes pihenést lányok, hamarosan vége a szezonnak.
Kedves Kitti! Örülünk, hogy jó érzetétek magatokat: Köszönjük az elismerő szavaidat irodánk, a saját, és természetesen Viki nevében is! Örülünk neki, hogy élményekkel gazdagodva tértetek haza . Bízunk benne, hogy jövőre ismét visszatértek majd Paráliára. Sok puszi mindannyiunktól!!!