(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Parálián
Fórum bejegyzései

Sarlai Tamás Dátum: 2013-08-09 17:19:47
Tisztelt Grandparalia! Kérem az email címemre([email protected]) szíveskedjetek elküldeni a fakultatív programot és árakat tartalmazó tájékoztatást, augusztus 19.én utazunk veletek. Előre is köszönöm a segítséget és tájékoztatást. Üdvözlettel: Tamás
Grand Paralia Dátum: 2013-08-09 16:27:06
Hodos Györgyi írta ekkor: 2013-08-08 23:29:04
Kedves Grand Paralia! Aug. 12-én utazunk veletek Paraliara a Villa Thalassába, Bp-en szállunk fel. 3-an vagyunk, együtt fizettük be, kérdésem hogy tudunk majd egymás mellett/mögött ülni, vagy ez hogy működik nálatok? Mindegyikőnknek új tipusú személyi igazolványa van, azt a tájékoztatást kaptuk, hogy ez elég, de a 8 éves kislányomnak van útlevele is, esetleg azt is vigyük?
Kedves Györgyi! Ha együtt fizették be, természetesen együtt fognak ülni a buszon. A határátlépéskor vagy a személyi igazolványra vagy az útlevélre van szükség. Sok szeretettel várjuk Paralián!
Grand Paralia Dátum: 2013-08-09 16:23:46
Panni írta ekkor: 2013-08-08 19:13:24
Előre is köszönöm a segítséget! [email protected]
Kedves Anna! A megadott emailcímre elküldtük válaszunkat. Sok szeretettel várjuk Paralián!
Grand Paralia Dátum: 2013-08-09 16:20:20
FATIMA írta ekkor: 2013-08-08 19:03:25
Kedves GrandParalia! Augusztus 12-én indulunk Paraliára. Szeretnék kérni egy tájékoztatót az aktuális fakultatív programokról és ezek áráról. E-mail címem: [email protected] Köszönöm! Fatima
Kedves Fatima! A megadott e-mail címedre elküldtük a fakultatív program lehetőségeket, és az árakat. Szeretettel várunk Parálián!!
Nagyné Kálnási Ildikó Dátum: 2013-08-09 07:21:17
Hodos Györgyi írta ekkor: 2013-08-08 23:29:04
Kedves Grand Paralia! Aug. 12-én utazunk veletek Paraliara a Villa Thalassába, Bp-en szállunk fel. 3-an vagyunk, együtt fizettük be, kérdésem hogy tudunk majd egymás mellett/mögött ülni, vagy ez hogy működik nálatok? Mindegyikőnknek új tipusú személyi igazolványa van, azt a tájékoztatást kaptuk, hogy ez elég, de a 8 éves kislányomnak van útlevele is, esetleg azt is vigyük?
Kedves Györgyi! Kedves Helga! Egyben válaszolok nektek. Mi háromszor utaztunk a GT-vel Paraliára szintén 3-an és mindig egymás mellett - mögött ültünk, erre figyelnek,hogy a családtagok így legyenek,főleg ha gyerek van. Jó nyaralást!! Élvezni fogjátok! A Thalassa szuper hely, a tulaj nagyon rendes, a szobák nagyon modernek, fiatalosak,tiszták, a kilátás szép, közel van bolt. A tulaj perfektül beszél angolul meg persze görögül. Angolul szinte mindenki beszél. A Caravel házban rendezett programokra menjetek át! A tulaj Panos kitűnően beszél magyarul. Az idegenvezetők minig nagyon sehítőkészek, bármivel fordulhattok hozzájuk. Ha kirándulni is mentek akkor a Skiathos-i hajókirándulást nagyon ajánlom!! De minden program tökéletesen meg van szervezve, csak ajánlani tudom! Athén gyönyörű (viszont iszonyú meleg van), a meteorák meg ámulatba ejtő!Lehet menni búvárkodni egy másik partszakaszra azt a férjem próbálta kétszer is, Panosnak szóljatok, intézi! Remélem segítettem, szóljatok ha kérdés van. Ildikó