Kedves Grand Paralia! Aug. 12-én utazunk veletek Paraliara a Villa Thalassába, Bp-en szállunk fel. 3-an vagyunk, együtt fizettük be, kérdésem hogy tudunk majd egymás mellett/mögött ülni, vagy ez hogy működik nálatok?
Mindegyikőnknek új tipusú személyi igazolványa van, azt a tájékoztatást kaptuk, hogy ez elég, de a 8 éves kislányomnak van útlevele is, esetleg azt is vigyük?
Kedves Györgyi! Kedves Helga! Egyben válaszolok nektek. Mi háromszor utaztunk a GT-vel Paraliára szintén 3-an és mindig egymás mellett - mögött ültünk, erre figyelnek,hogy a családtagok így legyenek,főleg ha gyerek van. Jó nyaralást!! Élvezni fogjátok! A Thalassa szuper hely, a tulaj nagyon rendes, a szobák nagyon modernek, fiatalosak,tiszták, a kilátás szép, közel van bolt. A tulaj perfektül beszél angolul meg persze görögül. Angolul szinte mindenki beszél. A Caravel házban rendezett programokra menjetek át! A tulaj Panos kitűnően beszél magyarul. Az idegenvezetők minig nagyon sehítőkészek, bármivel fordulhattok hozzájuk. Ha kirándulni is mentek akkor a Skiathos-i hajókirándulást nagyon ajánlom!! De minden program tökéletesen meg van szervezve, csak ajánlani tudom! Athén gyönyörű (viszont iszonyú meleg van), a meteorák meg ámulatba ejtő!Lehet menni búvárkodni egy másik partszakaszra azt a férjem próbálta kétszer is, Panosnak szóljatok, intézi!
Remélem segítettem, szóljatok ha kérdés van.
Ildikó