Kedves Alexandra! A falu szélén az Alexandrában voltunk a múlt évben, nagyon hangulatos hely és külön tetszett, hogy egy olajfaliget szélén van, domboldalon, mégis közel a parthoz. Nagyon kedves a tulajdonos és a szobák is rendben voltak. Az idén is odaszeretnénk menni és legalább 3 szobát lefoglalni. Ami egyetlen negatívum és dilemma, az a sok macska! A teraszt nem is tudtuk használni emiatt. Nyilván mi utasok is befolyásoljuk ezt, az etetgetéssel, de arra is gondolhatnak, gondolhatnánk, milyen zavaró lehet amikor a macskák veszik át a területet és mi a szobánkba szorulunk emiatt. Én bizakodó vagyok!
Kedves Vatler Péterne! Részben igaza van, hogy sokszor a macska szerető utasok tehetnek róla, hogy elárasztják ket a macskák, mert etetik őket. De az egész országban sajnos sokkal több a szabadon kószalo macska, kutya mint ezt otthon megszoktuk. De ez az egész Balkánra jellemző. Továbra is azt kérjuk a kedves vendégektől, ne etessük őket, mert enni adunk egyenek, és kovetkező nap 5 jelenik meg. Nem írta mikor utazik ,általában az a tapasztalat, hogy a nyár elején kevesebb van belőluk. Tudom hogy a válaszom nem valami megnyugtató, de én is bizakodó leszek!

Esetleg ha megnézi a közelben, vannak az irodának más apartman házai, Mare Monti, vagy a Sarti Beachen lévő házak, Irini, Maria, Blue Sarti. Bár hogy is fog dönteni, szeretettel várjuk Onoket!