(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Grand Alexandra Dátum: 2017-01-12 17:22:01
András Májinka írta ekkor: 2017-01-09 14:10:25
Üdv mindenkinek. Tavaly októberben Parga volt, most pedig mivel épp 20 éve voltam a Grand Tours-al Sarti-n (Barracuda apartman), az idén is oda szeretnénk menni. Október elején mennénk, tehát főleg azoktól kérdezném: 1-2 mártózást kivéve főleg inkább természetjárás, túrázás és főleg fotózás szempontjából az október eleje jó választás? Valamint az Alexandrion apartmanban ki volt már, milyen hely, nem zajos nagyon? Utcafelé vagy inkább befelé néző szobát érdemes inkább az emeleten? :) 2016-os árak milyenek voltak (kenyér, kóla, sör, gyros, stb), valamint helyi csapvíz iható? :)
Kedves András! Szerintem mi tavaly már leveleztunk, orulok hogy az iroda kínálatábol választott, Parga gyonyoru hely. Oktober elso hete lehet barmilyen, tavaly ha jol emlekszem jo ido volt, de már itt bele lehet futni esobe vagy huvos idobe. Persze ezt bármikor, de ahogy kozeledik a sezon vége a rossz ido gyakrabban elofordul. 40 fok már nincsen, de ha szerencseje lesz 1-2 mártozásnál tobb is ossze johet. smile Fakultativ programok keretében, vagy egyénileg is, a kornyéket be járhatja, és szép képeket készithet. Talán ami kicsit hiányzik a kornyékbol az valami kozeli létesítmeny, archeologiai terulet....de a termeszet nagyon szép. Az Alexandrion apartman Sarti kozpontja felett van, az emeleti szobakbol vannak olyanok ahonnan lathato a tenger is. Az online foglalasnal meg tudja nezni a fenykepeket, 360 fokos kepeket, es a dron videot, az apartmanbol. Az apartman jol fel van szerelve. Reszletes arakat ki fogok tenni sezon elott, ide a forumra, a csapvíz nem ihato, de fogmosasra, fozesre alkalmas, kenyer 0,70 - 1,00 euro kozott volt 500 g kiszerelesbe, gyros 2,50 kerult, ... Roviden enyi jutott eszembe. Szep estet kivanok!
András Májinka Dátum: 2017-01-09 14:10:25
Üdv mindenkinek. Tavaly októberben Parga volt, most pedig mivel épp 20 éve voltam a Grand Tours-al Sarti-n (Barracuda apartman), az idén is oda szeretnénk menni. Október elején mennénk, tehát főleg azoktól kérdezném: 1-2 mártózást kivéve főleg inkább természetjárás, túrázás és főleg fotózás szempontjából az október eleje jó választás? Valamint az Alexandrion apartmanban ki volt már, milyen hely, nem zajos nagyon? Utcafelé vagy inkább befelé néző szobát érdemes inkább az emeleten? :) 2016-os árak milyenek voltak (kenyér, kóla, sör, gyros, stb), valamint helyi csapvíz iható? :)
Sólya Nándor Dátum: 2016-12-21 00:31:06
Grand Alexandra írta ekkor: 2016-12-20 18:28:38
Kedves Sándor, Az elozo uzenetben irta, a gyrost Sassosznal, neki gyrosa mar nincs, helyette a parton nyitott egy beach barat ZANZIBAR a neve.. smile a robogo kolcsonzojet meg megtartotta. A felesege Betti - beszel magyarul, o van bent legyakrabban. Ha jol tudom sajnos nagy motorjaik nincsenek, csak 2 szemelyes robogok, legalabb is igy volt eddig. Terveznek e valami ujitas az a nyar meglepetese lesz, nem tudom. Arakrol, o fog tudni adni pontos informaciokat, majd amikor megerkeznek, szinten arrol is, hogy van e kedvezmenyesebb ar ha tobb napra berlik, de sztem mefgognak tudni egyezni. Rajtuk kivul meg egy kolcsonzo van a faluban, de ha jol tudom nekik sincsen nagy motorjuk. Kassandrat nem fogja tudni bejarni, mert robogoval tilos elhagyni Sithoniat. Remelem tudtam segiteni, boldog unnepeket kivanok, es ha van meg kerdese nyugottan irjon.
Kedves Alexandra!Köszönöm a válaszát.Akkor megoldjuk valamilyen formában a motorbérlést.Remélem addig azért legalább a 125-ös kategória meglesz.Régen,mikor voltunk volt olyan kölcsönző ahol lehetett,de hát az idők változnak....ha Quad van ami 150-es../általában az mindenhol van/ .....akkor az már elég lehet két személyesnek,mert az 50-eske nem fogja bírni a két személyt hiába van rajta két személynek ülés.Tehát azt mondja,hogy Sithoniát nem lehet motorral elhagyni.....mindegy akkor körbejárjuk azt...Kassandra marad legközelebbre autóval.Gyrost meg igazából ehetünk bárhol finomat....egyenlőre nem kérdezek többet,mert majd későbbiekben úgy is eljön a szezon kezdete és akkor fog tudni ön nekünk árat mondani,ha már kint lesz Sartiban.Mint pl:supermarketek árai,gyros-souvlaki-kebab pitákban,tálakon árak...fagyi,palacsinta,donuts,pékségek árai,fagyizók,cukrászda,egyébb árak.Önnek is Kellemes Karácsonyt kívánok! smile smile
Grand Alexandra Dátum: 2016-12-20 18:28:38
Sólya Nándor írta ekkor: 2016-12-14 12:34:30
Kedves Grand Alexandra!Segítségét szeretném kérni....Augusztus 22-én jönnénk Sartiba egy baráti párral,és tervezzük,hogy robogót szeretnénk bérelni több napra.Kérem a segítségét ha lehet abban,hogy Sartiban hol lehet robogót bérelni ahol...1:a robogók viszonylag újak...2:a robogók jó állapotúak.....3:a robogók árai több napi bérlésnél alkuképesek......4:ami a legfontosabb,hogy lehet olyan robogókat bérelni amelyek legalább 125-de inkább 250 köbcentisek,vagy nagyobbak,tehát lehet velük haladni is,nem csak döcögni.Ebből látható,hogy nagymotorokra lenne szükségünk,mert szeretnénk bejárni a Sithoniát és ha lehet átmenni velük és bejárni a Kassandrát is.....tudom,hogy itthon Magyarországon más motorozni,mint Görögországban,de mivel két éve sikerült Korfut 1 nap alatt bejárnunk nagymotorral így gondolom,hogy azért napokra elosztva be fogjuk tudni járni ezeket a félszigeteket is......köszönöm előre a válaszát.Üdvözlettel.... smile smile
Kedves Sándor, Az elozo uzenetben irta, a gyrost Sassosznal, neki gyrosa mar nincs, helyette a parton nyitott egy beach barat ZANZIBAR a neve.. smile a robogo kolcsonzojet meg megtartotta. A felesege Betti - beszel magyarul, o van bent legyakrabban. Ha jol tudom sajnos nagy motorjaik nincsenek, csak 2 szemelyes robogok, legalabb is igy volt eddig. Terveznek e valami ujitas az a nyar meglepetese lesz, nem tudom. Arakrol, o fog tudni adni pontos informaciokat, majd amikor megerkeznek, szinten arrol is, hogy van e kedvezmenyesebb ar ha tobb napra berlik, de sztem mefgognak tudni egyezni. Rajtuk kivul meg egy kolcsonzo van a faluban, de ha jol tudom nekik sincsen nagy motorjuk. Kassandrat nem fogja tudni bejarni, mert robogoval tilos elhagyni Sithoniat. Remelem tudtam segiteni, boldog unnepeket kivanok, es ha van meg kerdese nyugottan irjon.
Sólya Nándor Dátum: 2016-12-14 12:34:30
Kedves Grand Alexandra!Segítségét szeretném kérni....Augusztus 22-én jönnénk Sartiba egy baráti párral,és tervezzük,hogy robogót szeretnénk bérelni több napra.Kérem a segítségét ha lehet abban,hogy Sartiban hol lehet robogót bérelni ahol...1:a robogók viszonylag újak...2:a robogók jó állapotúak.....3:a robogók árai több napi bérlésnél alkuképesek......4:ami a legfontosabb,hogy lehet olyan robogókat bérelni amelyek legalább 125-de inkább 250 köbcentisek,vagy nagyobbak,tehát lehet velük haladni is,nem csak döcögni.Ebből látható,hogy nagymotorokra lenne szükségünk,mert szeretnénk bejárni a Sithoniát és ha lehet átmenni velük és bejárni a Kassandrát is.....tudom,hogy itthon Magyarországon más motorozni,mint Görögországban,de mivel két éve sikerült Korfut 1 nap alatt bejárnunk nagymotorral így gondolom,hogy azért napokra elosztva be fogjuk tudni járni ezeket a félszigeteket is......köszönöm előre a válaszát.Üdvözlettel.... smile smile