(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Vincze Erika Dátum: 2011-10-17 12:08:44
Sziasztok! Akkor lehet, hogy nekünk szerencsénk volt a Grand1 sofőrjeivel, de azok nagyon aranyosak, kedvesek, és gyorsak voltak. A Gábortól én sem voltam elájulva.
Szokol Piroska Dátum: 2011-10-17 08:56:09
Én úgy tudom Agárdi Gábor idegen vezető az elutazásunkat követő napon jött haza autóval.Velünk egy darabig csak a csomagja utazott!Parosnal a felszállás körüli keveredésről sem tudhatott,mert egy kisfiút vitt orvoshoz.Indulásunk pillanatára ért oda ,akkor kért meg valakit a helycserére a fiúcska miatt! Okt.12.-én hazatérő Grand 5 sófőrei borzasztóan viselkedtek!
Illés Balázs Dátum: 2011-10-12 17:53:41
Sziasztok! Mi okt.3.-án mentünk odafelé rendben volt minden a sofőrök is. Visszafelé gabalyodás volt, a sofőrök rosszak voltak!Csomó mindenki rosszul volt, mert a fűtés ment és meleg volt!GRAND GÁBOR volt az idegen vezető és egy mukkot nem szólt,meg nem volt segítőkész!
Német Krisztina Dátum: 2011-10-12 17:31:51
Sziasztok! Mi is okt.3-án indultunk Sartira a Grand2-vel, minden rendben volt, sofőrökkel is. A Parosban voltunk, nem hiányzott semmi a konyhai felszerelésből. Hazafelé a Grand5 autóbusszal jöttünk, maga volt a rémálom. A busz hátsó részében utazók majdnem elájultak a hőségtől, mire a sofőrök végre kegyeskedtek megállni... Maga a nyaralás szuper volt!
Szokol Piroska Dátum: 2011-10-12 12:26:26
Sziasztok!Köszönöm Agárdi Gábornak segítőkészségét! Okt. 3-án indultunk, Grand2-vel utaztunk Szegedtől-Sartiig! Megtapsoltuk a sofőröket!Hazafelé ezt nem mondhatom el, a Grand5 sófőrei nem érdemeltek tapsot!A Görög határtól Szerbia belsejéig nem álltak meg kb. 5 óra telt el közben.Rosszullétig főztek bennünket..!