(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Urbán Máté Dátum: 2011-09-26 20:28:11
Ma hívtak az irodából, hogy nekem sikerült megnyerni az ehavi utat, és Sartit választottam, bízom benne hogy nem bánjuk meg, és nem jön közbe semmi. Augusztusban voltunk Zakynthoson szintén a Granddal, oda is szívesen visszamennénk, de mégis Sartit választottam. Ja és majdnem én sem hittem abban, hogy véletlenszerű a sorsolás, de most megbizonyosodtam róla, mert nekem aztán tényleg se ismerős se rokon nincs az irodánál:) Szóval azt javaslom mindenki pályázzon, sosem lehet tudni mikor nyerünk, igazából én még fel se fogtam:)
Papp Diána Dátum: 2011-09-20 09:19:21
Sziasztok! A Párommal jövő év októberére tervezzünk egy nyaralást Sartin. A Grand Tours- szal utaznánk. Érdeklődnék, hogy októberben volt-e már valaki és milyen olyankor az dőjárás általában. Illetve szokta-e indulni ezek a turnusok, összejön-e megfelelő ember októberben? Köszönöm előre is! Üdv: Dius
Dátum: 2011-09-07 10:05:34
Erika85 írta ekkor: 2011-09-05 14:45:33
Szia Gábor! Tavaly már találkoztunk, igaz mi akkor a marmarasi csoporttal voltunk! Azt szeretném megkérdezni, hogy a Holiday-hez van közel valami kisbolt, vagy csak a városban? Ha összejön akkor elvileg a 13-i csoporttal mennénk! Remélem akkor még jó idő van arra... :)
Szia Erika! A háztól 200 méterre van egy szupermarket, ahol szinte mindent meg lehet venni. Az idő szerintem még jó lesz akkor is, de estére már valószínűleg kell melegebb ruha. Üdv.: Gábor
Erika85 Dátum: 2011-09-05 14:45:33
Szia Gábor! Tavaly már találkoztunk, igaz mi akkor a marmarasi csoporttal voltunk! Azt szeretném megkérdezni, hogy a Holiday-hez van közel valami kisbolt, vagy csak a városban? Ha összejön akkor elvileg a 13-i csoporttal mennénk! Remélem akkor még jó idő van arra... :)
Vincze Erika Dátum: 2011-09-05 08:39:59
Bohárné Kovács Zsuzsanna írta ekkor: 2011-09-04 18:12:43
Szia Erika! Mi Kaposvárról jövünk, én is a férjem szülinapjára szántam az utat!Már nagyon várjuk. Elmondtuk neki, hogy tudjon készülni.
Na, eddig bírtam. Tegnap a barátaink üzentek, hogy kiértek, és milyen szuper. Erre a férjem annyira magába zuhant, hogy "muszáj " volt elmondanom neki, mert majd megszakadt a szívem. Azt az örömet!!!!!!!!!!! NA, erről ennyi. nem lesz meglepi..az volt.. smile Akkor majd találkozunk biztosan. Mi az elsőn leszünk, itt elől a csücsökben. Amitől tartok, az a busz. Ha kerülővel megyünk.....