(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Faránkiné Nagy Zsuzsanna Dátum: 2016-06-30 08:31:05
írta ekkor: 2016-06-17 11:15:21
Kedves Zsuzsanna, a minimarketek árai között minimális eltérés figyelhető meg, egyikben az egyik termék lehet olcsóbb, míg a másikban a másik. Azt javasoljuk, hogy ezt majd Ön tapasztalja ki, hogy melyiket favorizálja. De azért leírom a körülbelüli árakat: 1,5 literes víz 6os csomag 1,35 euró, joghurt 2-4 euró, literes tej 1 eurótól, zsömle/buci/kifli 50 cent, kenyérfélék kukoricalisztből 1-1,5 eurótól, édességek/cukrász sütik 2 eurótól, üdítő/gyümölcslé 2 euró, felvágott/sonka/párizsi féle 2 euró/300gramm, chips 1,5 euró, 4es csomag sör 5 euró. Az éttermek, tavernák árai is eltérnek egymástól, de szinte mindenhol van kitéve magyar nyelvű étlap is a bejáratnál, ami alapján válogatni lehet, hogy hová szeretnének betérni. Gyros pitában/souvlaki/bifteki/burger 2,5 euró. Tálak 6 euró. Saláták 5 euró, pizzák 6-10 euró, töltött paradicsom/paprika 6,5 euró, musaka/pasticio 6 euró, tenger gyümölcsei féleségek 6,5-12 euró, frappé 2,5 euró, sör 3 euró, koktélok 6-8 euró. Üdvözlettel: Evelyn
Kedves Evelyn! Köszönöm a részletes válaszát! :) Kellemes napot! Zsuzsa
Czakó Tímea Dátum: 2016-06-28 17:15:09
Grand Alexandra írta ekkor: 2016-06-26 22:12:22
Kedves András! Elfelejtettem hozzá tenni, hogy a biztos foglalást a piros mező jelenti más színek főleg opciók, ha be pirosodnak akkor lehet őket kész ténynek venni. Ahogy montam mi is figyelni fogjuk Szép estét! smile
Kedves Alexandra! A lila színnel jelzett csoportos opció meddig tartható fent? Mennyi idő van a leendő foglalónak, hogy eldöntse, hogy akarja vagy nem a szállást?
Grand Alexandra Dátum: 2016-06-26 22:12:22
András Májinka írta ekkor: 2016-06-24 19:58:25
Kedves Alexandra! Akkor ezt úgy kell érteni, hogy ha Sartiba egy bizonyos számú vendég foglal apartantól függetlenül, akkor oda indul turnus? Sartiba mennyi a minimum foglaló? Mert így nyomon tudjuk követni az oldalukon is :) Paralia-ra semmiképp nem szeretnénk nászútra menni, Neos Marmaras-ra sem szívesen. Praga elég jó alternatívának tűnik, de Sarti-val nem egy árkategória. Ekkor felárat kellene fizetnünk?
Kedves András! Elfelejtettem hozzá tenni, hogy a biztos foglalást a piros mező jelenti más színek főleg opciók, ha be pirosodnak akkor lehet őket kész ténynek venni. Ahogy montam mi is figyelni fogjuk Szép estét! smile
Czakó Tímea Dátum: 2016-06-26 11:26:53
András Májinka írta ekkor: 2016-06-22 17:43:30
Tisztelt Grand Tours! 20 ével ezelőtt is önökkel utaztam Sarti-ra, akkor a még meglévő Barracuda apartmanba. A nyaralás akkor zökkenő és problémamentes volt, ez is volt az egyik fő szempont, amikor újra önöket választottuk a párommal, nászutunkként. De most egy picit elbizonytalanodtam egy apropó okán: olvastam az oldalukon, hogy az első út elmaradt, megfelelő létszámú jelentkező hiányában. Mivel az utolsó turnusban utazunk (esküvő után, 10.04-10.11, Alexandrion apartman), s a kivett szabadság ideje is kötött, nem igazán lenne lehetőségünk más időponthoz. Ilyenkor mi a bevett gyakorlat, mennyi idővel előtte derül ki? Más város, más időpont kerül felajánlásra, vagy összevont apartmanok? Válaszát előre is köszönöm. Üdvözlettel: András.
Kedves András! Nézve a foglalásokat, szerintem már meg van az a létszám, hogy eljussatok Sartiba!! :) :) Kellemes pihenést!!!
Grand Alexandra Dátum: 2016-06-25 21:24:11
András Májinka írta ekkor: 2016-06-24 19:58:25
Kedves Alexandra! Akkor ezt úgy kell érteni, hogy ha Sartiba egy bizonyos számú vendég foglal apartantól függetlenül, akkor oda indul turnus? Sartiba mennyi a minimum foglaló? Mert így nyomon tudjuk követni az oldalukon is :) Paralia-ra semmiképp nem szeretnénk nászútra menni, Neos Marmaras-ra sem szívesen. Praga elég jó alternatívának tűnik, de Sarti-val nem egy árkategória. Ekkor felárat kellene fizetnünk?
Kedeves András ! Felár nélkül csak az azonos kategória mehet, a Parga nem. Kb. 40 fő kell Sartira,hogy ne mondjuk le. Mi is figyelni fogjuk a foglalók számát. smile Szerintem bárhol is tölti a nászutat örök emlék marad, bízzunk benne hogy ez Sartin lesz. smile