Tisztelt Grand Tours! 20 ével ezelőtt is önökkel utaztam Sarti-ra, akkor a még meglévő Barracuda apartmanba. A nyaralás akkor zökkenő és problémamentes volt, ez is volt az egyik fő szempont, amikor újra önöket választottuk a párommal, nászutunkként. De most egy picit elbizonytalanodtam egy apropó okán: olvastam az oldalukon, hogy az első út elmaradt, megfelelő létszámú jelentkező hiányában. Mivel az utolsó turnusban utazunk (esküvő után, 10.04-10.11, Alexandrion apartman), s a kivett szabadság ideje is kötött, nem igazán lenne lehetőségünk más időponthoz. Ilyenkor mi a bevett gyakorlat, mennyi idővel előtte derül ki? Más város, más időpont kerül felajánlásra, vagy összevont apartmanok? Válaszát előre is köszönöm. Üdvözlettel: András.
Kedves András!
Az utolsó turnusok mindig rizikósak. Eddigi tapasztalat, hogy az Észak-görög nyaralóhelyeken mindig elment az utolsó turnus,legfeljebb nem mind az 4 (Sarti,Marmaras,Paralia,Parga). Ha valamelyik nem indul mert kevés a létszám,akkor át szoktuk irányítani az utasokat arra amelyik indul. A Sartinak nagyobb eséllyel van hamarabb vége, de a Marmaras pl.már most 38 fővel áll,úgy hogy biztosan indul.