(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Junky Dátum: 2011-06-29 23:03:08
Molnár Csilla írta ekkor: 2011-06-29 19:37:35
Kedves Junky jó hírem van :-) Idézem ,,Úgy tűnik, sikerül elkerülni Görögország csődjét, vagy adósságának átütemezését, miután elvi megállapodásra jutottak az euróövezet vezető illetékesei a Görögországnak nyújtandó új mentőcsomagról, amely 2014 közepéig szól. " Szép estét.Üdv : Csilla
Kedves Csilla! Nagyon szépen köszönöm! megnyugtattál! Jó pihenést kívánok neked és a családodnak. Remélem még a nyaralás előtt vagytok ti is és készülgettek Üdv Petra
Molnár Csilla Dátum: 2011-06-29 19:37:35
Junky írta ekkor: 2011-06-29 12:24:32
Kedves Csilla! Köszönöm a megnyugtató sorokat, remélem nem lesz gond. A Grand Toursba én is 100% ban megbízom , csak sajnos rajtuk kívülálló okok miatt is megtörténhet az hogy mondjuk nem engednek be minket az országba, vagy nem jár a komp.. A komptól jobban félek .. :( Sajnos a híradó eddig csak "rémhírekkel " szolgált... :( Ha valami új info van ,várom!
Kedves Junky jó hírem van :-) Idézem ,,Úgy tűnik, sikerül elkerülni Görögország csődjét, vagy adósságának átütemezését, miután elvi megállapodásra jutottak az euróövezet vezető illetékesei a Görögországnak nyújtandó új mentőcsomagról, amely 2014 közepéig szól. " Szép estét.Üdv : Csilla
Molnár Csilla Dátum: 2011-06-29 16:02:26
Junky írta ekkor: 2011-06-29 12:24:32
Kedves Csilla! Köszönöm a megnyugtató sorokat, remélem nem lesz gond. A Grand Toursba én is 100% ban megbízom , csak sajnos rajtuk kívülálló okok miatt is megtörténhet az hogy mondjuk nem engednek be minket az országba, vagy nem jár a komp.. A komptól jobban félek .. :( Sajnos a híradó eddig csak "rémhírekkel " szolgált... :( Ha valami új info van ,várom!
Kedves Junky. Most olvastam egy fórumon,hogy nincs ok az aggodalomra.Az RTL klub Fél kettő műsorába nyilatkozott Sartiról a Sithon-os Alex és azt mondta jönnek-mennek a buszok,igaz "balkániasan" engedik őket,csak semmi stressz! Beírok egy linket amin meg tudod hallatni mit mondott az egyik kitelepített idegenvezető./remélem nem minősül reklámnak/ http://rtlklub.hu/musorok/felketto/videok/133365.................Üdv :Csilla
Junky Dátum: 2011-06-29 12:24:32
Molnár Csilla írta ekkor: 2011-06-29 10:16:23
Kedves Junky. Sokat olvasgattam én is a zavargásokról, illetve a 48 órás sztrájkról :-(......de én úgy gondolom,hogyha olyan probléma lenne ami meghiúsítaná az utazást a Grand Tours felkeresné az utasait.....mivel elég nagy utazási irodáról beszélünk szerintem nincs mint aggódni / na jó az ember mindig aggodalmaskodik /, de én úgy gondolom, hogyha nagy gáz lenne értesítenének!Nyugalom Junky.....Szép napot neked! Üdv: Csilla
Molnár Csilla Dátum: 2011-06-29 10:16:23
Junky írta ekkor: 2011-06-29 07:47:05
Sziasztok! A tegnapi híradó nem szolgált túl jó hírekkel. Mi pénteken indulnánk Sidariba, de a Görögök már a kompokat se engedik át a szigetekre a zavargások miatt. Azt mondják 2 napig tart a sztrájk (pont lejárna mire odaérünk). Attól tartok, hogy lehet el sem indul a buszunk Debrecenből. Valaki tud valami újabb infot? Valaki a Grand Tourstól tud nyilatkozni arról, hogy megyünk-e? Előre is köszönöm!
Kedves Junky. Sokat olvasgattam én is a zavargásokról, illetve a 48 órás sztrájkról :-(......de én úgy gondolom,hogyha olyan probléma lenne ami meghiúsítaná az utazást a Grand Tours felkeresné az utasait.....mivel elég nagy utazási irodáról beszélünk szerintem nincs mint aggódni / na jó az ember mindig aggodalmaskodik /, de én úgy gondolom, hogyha nagy gáz lenne értesítenének!Nyugalom Junky.....Szép napot neked! Üdv: Csilla