(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Junky Dátum: 2011-06-29 07:47:05
Sziasztok! A tegnapi híradó nem szolgált túl jó hírekkel. Mi pénteken indulnánk Sidariba, de a Görögök már a kompokat se engedik át a szigetekre a zavargások miatt. Azt mondják 2 napig tart a sztrájk (pont lejárna mire odaérünk). Attól tartok, hogy lehet el sem indul a buszunk Debrecenből. Valaki tud valami újabb infot? Valaki a Grand Tourstól tud nyilatkozni arról, hogy megyünk-e? Előre is köszönöm!
Lingvai Beatrix Dátum: 2011-06-28 18:30:59
írta ekkor: 2011-06-27 23:00:32
Kedves Csilla! A hajókiránduláson nincs szabadidő Marmarasban, a csütörtöki Sithónia körúton jövünk Marmarasba, amikor a piac is van. További program lehetőségek: görög est, Meterórák, Athos hajóskirándulás, Narancs part, búvárkodás, Thessaloniki városnézés. Üdv.: Gábor
Szia Gábor! Jól olvasom??? Van Thessaloniki városnéző program??? Idáig csak a csúszdaparkosról tudtam, ami nem igazán érdekelt, de ez a városnéző annál inkább! smile
Molnár Csilla Dátum: 2011-06-28 17:57:31
vgjj írta ekkor: 2011-06-28 14:04:21
Kedves Gábor!Ha már nekünk kell jelezni régen rossz.Örömmel olvastam, attól, aki nemrég tért haza milyen szépen felújították az apartmanokat.Ezt viszont érdeklődéssel várom.Szép az új színvilág:fehér-narancsszín, vidám. Gratulálok hozzá.Szép hetet kívánva, üdv, vgjj:) smile smile smile
Kedves Vgjj! Tudtommal Gábor csak egy szobát foglal el az egész apartmanból :-S....... és mivel nem ő lakik a többi szobában ezért annak kell jelezni aki ott lakik.Nem???? Na mindegy. Mi tavaly teljesen meg voltunk elégedve a tisztasággal!!Ezért megyünk idén is oda...ugyan abba a szobába :-) Egyébként nem kell bedőlni minden fórumozónak,hogy ilyen kos volt,meg olyan kosz volt........sokan vannak akik a bolhából elefántot csinálnak :-( / tisztelet a kivételnek/.Szép napot neked. Üdv: Csilla
Molnár Csilla Dátum: 2011-06-28 17:52:09
írta ekkor: 2011-06-27 23:00:32
Kedves Csilla! A hajókiránduláson nincs szabadidő Marmarasban, a csütörtöki Sithónia körúton jövünk Marmarasba, amikor a piac is van. További program lehetőségek: görög est, Meterórák, Athos hajóskirándulás, Narancs part, búvárkodás, Thessaloniki városnézés. Üdv.: Gábor
Szia Gábor.Akkor rosszul emlékeztem :-( Lenne egy másik kérdésem. A Marmarasi hajókirándulásnak mi a menete? Köszönöm a válaszod. Üdv : Csilla
vgjj Dátum: 2011-06-28 14:04:21
Kedves Gábor!Ha már nekünk kell jelezni régen rossz.Örömmel olvastam, attól, aki nemrég tért haza milyen szépen felújították az apartmanokat.Ezt viszont érdeklődéssel várom.Szép az új színvilág:fehér-narancsszín, vidám. Gratulálok hozzá.Szép hetet kívánva, üdv, vgjj:) smile smile smile