(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

kelemen lajosné Dátum: 2011-06-22 20:37:10
Június 7-14 -ig voltunk az apartmanházban,rend és tisztaság fogadott minket.A patikában kapható törlőkendővel-amire az van írva hogy injekcióhoz, műtéti fertőtlenítéshez is használható-letörölgettem a fürdőt és a wc-t,illetve első használat előtt mindig elmostam azt az edényt amit használni akartam.az egész nem tartott 5 percig sem,ennyit egyébként itthon is mindenhol megteszek ha egy pisilésnél több időt töltök az adott helyen.Személyivel utaztunk-nem volt gond.Egyébként nekem is elmúlt 1-2 nap alatt a közel 1 éve meglévő köhécselésem.Kíváncsi vagyok mikor tér vissza.Egyébként pozitívan kell a dolgokhoz állni kosz nincs.de ennyi pénzért ne várjunk*****ellátást.
Lingvai Beatrix Dátum: 2011-06-21 21:01:28
vgjj írta ekkor: 2011-06-20 23:03:04
Kedves Gábor!Sajnos nem ez az első hozzászólás, ami az átadott apartmanok tisztaságát kifogásolja, így sajnos azt gondolom van alapja.Szeretném megkérdezni, tud-e benne pozitív változást elérni, vagy az iroda felé jelezzük.Hiszen hamarosan az Önök vendégei leszünk és jó élményekkel és tapasztalatokkal szeretnénk hazatérni????Köszönöm válaszát: jelige TISZTA APARTMAN
Tiszta Apartman! Bár Gábor nem én vagyok, de remélem megnyugtató dologgal szolgálhatok! Mikor először mentünk görögbe 4 és 7 évesek voltak a lányaim. Mikor megérkeztünk nem kezdtem takarítani, mivel tiszta -padló, -ágy, -konyharész, -mosdó, -zuhanyzó, -wc fogadott minket. Én allergiás (háziporatkára!!!) asztmás vagyok. A mindennapokban minden reggel ébredésemet tüsszögés és orrfolyás követi, viszont mikor görögbe érkezek a 3. napon teljesen tünetmentes leszek. Ez a jó levegőnek köszönhető, de a kosz ezt biztosan hátráltatná! Nem töltöttem a nyaralást takarítással, de 10 perc alatt kilehet sepregetni és felmosni, csak azért hogy ne járjunk bokáig a homokban ami felkerül a szobákba a hatékony lábmosó ellenére is smile . Mosogatószert, szivacsot és törlőt vigyetek mert ha másra nem , de ezekre biztos szükségetek lesz: smile
Dátum: 2011-06-21 19:45:13
Pepita Edina írta ekkor: 2011-06-21 19:24:55
Nem vitatkozni akarok, de én 24 órát utaztam, és nem duzzogtam ennyire, hogy várni kellett a szobára. Ha pedigpatyolat tisztaságot szeretnénk, az még több várakozással járna. Egyszerűen nincs arra idő, hogy két turnus között ennyi szoba csilli-villi legyen! Én azért mentem, hogy minél többet kiránduljak, és strandolhassak, a legkevesebb időt az apartmanban töltöttük...
Egyetértek.. Mi tavaly autóval mentünk Paraliára, reggel 6-kor már ott voltunk és 8-kor már a szobában. Nagyon örültünk, hogy nem kellett tovább várni. Egyébként nem volt kosz, de én mindenhova viszek egy domestos-t, azzal 10 perc alatt felnyalok mindent, majd sétálunk egy kicsit és mire visszaérünk minden tiszta és száraz. Az megint más, ha olyan kosz van, hogy ragad, de én ilyennel Görögorszában még nem találkoztam. Bár nem higimániásak, az biztos. Én sem vagyok, de fő a biztonság, ha már idegen helyen vagyunk. Jó nyaralást mindenkinek és kevesebb aggódást!
Pepita Edina Dátum: 2011-06-21 19:24:55
vgjj írta ekkor: 2011-06-20 23:03:04
Kedves Gábor!Sajnos nem ez az első hozzászólás, ami az átadott apartmanok tisztaságát kifogásolja, így sajnos azt gondolom van alapja.Szeretném megkérdezni, tud-e benne pozitív változást elérni, vagy az iroda felé jelezzük.Hiszen hamarosan az Önök vendégei leszünk és jó élményekkel és tapasztalatokkal szeretnénk hazatérni????Köszönöm válaszát: jelige TISZTA APARTMAN
Nem vitatkozni akarok, de én 24 órát utaztam, és nem duzzogtam ennyire, hogy várni kellett a szobára. Ha pedigpatyolat tisztaságot szeretnénk, az még több várakozással járna. Egyszerűen nincs arra idő, hogy két turnus között ennyi szoba csilli-villi legyen! Én azért mentem, hogy minél többet kiránduljak, és strandolhassak, a legkevesebb időt az apartmanban töltöttük...
Pepita Edina Dátum: 2011-06-21 19:20:01
Balog László írta ekkor: 2011-06-21 14:55:23
Kedves Gábor.Augusztus 1-jei indulással utazunk a Grand Tours-al Sartira.A kérdésem az lenne,hogy semmi gond nem lehet abból ha útlevél helyett személyi igazolvány-al utazom?Láttam,hogy több fórumozó is azt írta,hogy személyivel lehet utazni,de szeretnék biztos lenni benne.Előre is köszönöm.Üdv:László
Már nem tudom hányan kérdeztétek,de: IGEN, lehet személyivel utazni, (személyes tapasztalat) csak figyelj rá, hogy érvényes legyen! Mi a magyar határon elhagytunk két utast, mert lejárt a személyi igazolványuk...