Kedves Gábor!Sajnos nem ez az első hozzászólás, ami az átadott apartmanok tisztaságát kifogásolja, így sajnos azt gondolom van alapja.Szeretném megkérdezni, tud-e benne pozitív változást elérni, vagy az iroda felé jelezzük.Hiszen hamarosan az Önök vendégei leszünk és jó élményekkel és tapasztalatokkal szeretnénk hazatérni????Köszönöm válaszát: jelige TISZTA APARTMAN
Tiszta Apartman!
Bár Gábor nem én vagyok, de remélem megnyugtató dologgal szolgálhatok! Mikor először mentünk görögbe 4 és 7 évesek voltak a lányaim. Mikor megérkeztünk nem kezdtem takarítani, mivel tiszta -padló, -ágy, -konyharész, -mosdó, -zuhanyzó, -wc fogadott minket. Én allergiás (háziporatkára!!!) asztmás vagyok. A mindennapokban minden reggel ébredésemet tüsszögés és orrfolyás követi, viszont mikor görögbe érkezek a 3. napon teljesen tünetmentes leszek. Ez a jó levegőnek köszönhető, de a kosz ezt biztosan hátráltatná! Nem töltöttem a nyaralást takarítással, de 10 perc alatt kilehet sepregetni és felmosni, csak azért hogy ne járjunk bokáig a homokban ami felkerül a szobákba a hatékony lábmosó ellenére is

. Mosogatószert, szivacsot és törlőt vigyetek mert ha másra nem , de ezekre biztos szükségetek lesz: