(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Pepita Edina Dátum: 2011-06-21 19:17:22
Lingvai Beatrix írta ekkor: 2011-06-21 16:18:12
Bocsi, de az 50 eurót nem a tisztaságra adod!!! Azért hogy el ne vigyél onnan valamit. Egyébként van igazság abban, hogy nincs az a patyolat tisztaság, de ez nem egy 5 csillagos szálloda.
Egyetértek, nem szállodába fizettél be, ennyi pénzért csodát ne várj!
Lingvai Beatrix Dátum: 2011-06-21 16:18:12
Goórné Baranyai Melinda írta ekkor: 2011-06-20 22:22:16
sziasztok. mi 15-én értünk haza a Holiday ap házban voltunk. a szobával nem voltunk megelégedve, a tisztaságára gondolok. 16 órásra sikerült utazás után még kénytelen voltam kitakarítani, mivel 2 kis gyermekkel mentünk és nem szerettem volna, ha bármit is összeszednek. smile az éjjeli szekrényben szemét volt, a konyhaszekrény piszkos, ragacsos volt. a fürdőszoba fali csempe penészes, amit szintén letakarítottam ameddig elértem. A "szomszéd" is ezt tapasztalta. én úgy gondolom, hogy ha 50 eu-t elkérnek a szállás miatt, akkor ilyen kosz nem fordulhatna elő. smile egyébként a táj és a tenger gyönyörű volt. mi autóval mentünk így megtehettük, hogy déli irányban 5-6 km-re lévő gyönyörű öblökben strandoltunk. smile
Bocsi, de az 50 eurót nem a tisztaságra adod!!! Azért hogy el ne vigyél onnan valamit. Egyébként van igazság abban, hogy nincs az a patyolat tisztaság, de ez nem egy 5 csillagos szálloda.
Balog László Dátum: 2011-06-21 14:55:23
Kedves Gábor.Augusztus 1-jei indulással utazunk a Grand Tours-al Sartira.A kérdésem az lenne,hogy semmi gond nem lehet abból ha útlevél helyett személyi igazolvány-al utazom?Láttam,hogy több fórumozó is azt írta,hogy személyivel lehet utazni,de szeretnék biztos lenni benne.Előre is köszönöm.Üdv:László
vgjj Dátum: 2011-06-20 23:03:04
Kedves Gábor!Sajnos nem ez az első hozzászólás, ami az átadott apartmanok tisztaságát kifogásolja, így sajnos azt gondolom van alapja.Szeretném megkérdezni, tud-e benne pozitív változást elérni, vagy az iroda felé jelezzük.Hiszen hamarosan az Önök vendégei leszünk és jó élményekkel és tapasztalatokkal szeretnénk hazatérni????Köszönöm válaszát: jelige TISZTA APARTMAN
Goórné Baranyai Melinda Dátum: 2011-06-20 22:22:16
sziasztok. mi 15-én értünk haza a Holiday ap házban voltunk. a szobával nem voltunk megelégedve, a tisztaságára gondolok. 16 órásra sikerült utazás után még kénytelen voltam kitakarítani, mivel 2 kis gyermekkel mentünk és nem szerettem volna, ha bármit is összeszednek. smile az éjjeli szekrényben szemét volt, a konyhaszekrény piszkos, ragacsos volt. a fürdőszoba fali csempe penészes, amit szintén letakarítottam ameddig elértem. A "szomszéd" is ezt tapasztalta. én úgy gondolom, hogy ha 50 eu-t elkérnek a szállás miatt, akkor ilyen kosz nem fordulhatna elő. smile egyébként a táj és a tenger gyönyörű volt. mi autóval mentünk így megtehettük, hogy déli irányban 5-6 km-re lévő gyönyörű öblökben strandoltunk. smile