(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Pepita Edina Dátum: 2011-06-18 17:41:13
írta ekkor: 2011-06-18 15:27:38
Sziasztok! Ha volt valaki mostanában a Sarti Holiday Apartmanházban, nagyon örülnék, ha írna pár sort, milyen a ház, maga Sarti stb., minden érdekel. Köszi előre is! smile smile smile
Harmadszorra voltunk görögbe, mindig más településen, és én beleszerettem Sartiba! Gyönyörű a tengerpart, és olyan biztonságos,hogy a második nap már nem is néztem a lábam elé,hogy hova lépek! Nincsenek medúzák, és egyéb elrettentő állatkák a vízben! Az apartman kicsit kiesik a központból, de egy kis séta mindenkire ráfér, és aki gyalog jár, többet lát... smile Én meg voltam elégedve mindennel, jól felszerelt és szép az apartman, a tenger csodálatos! Az éttermekbe,tavernáknál azért vigyázz, mert minket átvertek egy helyen és az ajándék süti sem esett jól... smile Ha most buszra kellene szállni újra, és egy napig utazni, egy percig sem gondolkodnék! Nem fogsz csalódni! Úgyhogy köszönet a Grand Toursnak, Gábornak, és az apartman tulajdonosoknak! Üdv!
Dátum: 2011-06-18 15:27:38
Sziasztok! Ha volt valaki mostanában a Sarti Holiday Apartmanházban, nagyon örülnék, ha írna pár sort, milyen a ház, maga Sarti stb., minden érdekel. Köszi előre is! smile smile smile
Tria Dátum: 2011-06-14 22:12:28
Segítség a 14 éven aluli gyermekkel utazóknak!!! (jogszabály) 2009. június 28-ától a 14 éven aluli kiskorúak számára is igényelhető személyazonosító igazolvány, valamint a lakcímet igazoló hatósági igazolványukba (lakcímigazolványba) kérelemre bejegyeztethető a szülők, törvényes képviselők neve és aktuális telefonszáma. A 14 éven aluli kiskorú részére illetékmentesen lehet igényelni személyazonosító igazolványt, ha arra nem az elveszett, megsemmisült, megrongálódott okmány pótlása esetén kerül sor. A 14 éven aluli kiskorú számára illetékmentes a lakcímigazolvány kiadása is, ha az a szülő, törvényes képviselő nevének, telefonszámának feltüntetése érdekében, vagy e kérelemre feltüntethető adatok megváltozása miatt történik.A személyazonosító igazolvány kiadása lehetővé teszi a kiskorú gyermekek számára is a szabad mozgás jogának gyakorlását az Európai Unión belül anélkül, hogy a szülőnek többletráfordítással útlevelet kelljen készíttetnie a kiskorú részére.
Tria Dátum: 2011-06-14 22:00:47
írta ekkor: 2011-06-14 19:54:22
Kedves Zsuzsanna! 14 éves kor alatt nincs személyi igazolvány, tehát mindenképpen kell az útlevél! Üdv.: Gábor
én azt a tájékoztatást kaptam, hogy elég a személyi a 14 éven aluli gyerekeknek is. (merthogy ki lehet már váltani nekik is) akkor most hogy is van?
Balog László Dátum: 2011-06-14 21:30:27
írta ekkor: 2011-06-14 20:06:38
Kedves László! Az árak az előző évekhez képest nem változtak. Gyros ~ 2,6 ; sör~0,55-1,2 ; kenyér ~ 0,8 ; víz ~ 1,3/zsugor éttermekben egy étel kb. 8 euró Üdv.: Gábor
Szia Gábor! Köszönöm a válaszod.