(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Molnár Csilla Dátum: 2011-06-19 16:36:01
írta ekkor: 2011-06-19 13:13:01
Köszi az infót Csilla, még annyit kérdeznék, hogy ha az udvarban nem lehet parkolni, akkor hol parkoltak, akik autóval érkeztek? Neked is szép napot (nálunk zuhog az eső)! Üdv: Mariann smile
Kedves Mariann! Parkolni az Apartman előtt szoktak,de volt aki máshová parkolt és nem volt belőle gond.Az időjárásra visszatérve nálunk is felhős,borult az idő :-S.......
Pepita Edina Dátum: 2011-06-19 13:17:30
írta ekkor: 2011-06-18 18:56:14
Szia Edina! Köszi a gyors választ, igazság szerint ma döntöttük el, hogy Sartira megyünk, így gyorsan foglalni kellett. Mi is voltunk már Tolón, 2x Paralián is, de mivel autóval és kisgyerekkel megyünk, közeli célt kellett választani. Én még csak másoktól hallottam, hogy Sarti az egyik legjobb hely Görögországban. Még azt kérdezném - mivel egy korábbi hozzászólásban írták, hogy az apartmanban nem mindíg volt víz - hogy volt -e ezzel, illetve a tulajdonossal gond? És milyen a medence a tetőn? A képeken jónak tűnük, remélem ezért külön nem kérnek pénzt.. Mikor tudtátok elfoglalni a szállást érkezésekor? Lehet normálisan parkolni? Az udvarban, vagy kívül? Végig jó idő volt? Köszi a választ előre is, üdv: Mariann smile
Talán kétszer fordult elő, hogy nem volt víz, de csak a kora reggeli órákban! Fennakadást nem nagyon okoz, mert a víz emberi fogyasztásra nem alkalmas! Mi megérkezés után kb. 1,5 óra múlva foglahattuk el a szobát. (buszos utazásnál előfordulnak ilyen fennakadások) A tulajokkal semmi problémánk nem volt, csak a felső szomszédokkal, akik nem bírták elviselni, ha valaki egy kicsit jól érzi magát.... Medence használat díjtalan! Parkolás az apartman előtt az utcán lehetséges! Nekünk két nap volt rossz idő, de ez belefér, legalább megnyugodott a bőrünk smile Mi egyébként szerdán jöttünk haza! Még dúlnak bennünk az emlékek... smile
Dátum: 2011-06-19 13:13:01
Molnár Csilla írta ekkor: 2011-06-19 12:00:00
Szia Mariann!Mi tavaly Augusztusban voltunk Sartin, a Holiday Apartman házban. Egyszer sem fordult elő,hogy ne lett volna víz...Legalábbis mi nem tapasztaltunk ilyen problémát!A tulajt mi csak 2-szer láttuk.Amikor átvettük a kulcsot és amikor leadtuk:-)Mi a Grand-dal utaztunk és szinte megérkezés után pár perccel már át is vettük a szobát, de sajnos volt akinek várnia kellett a takarítás miatt:-(A fenti medencét bátran lehet használni nem kell külön fizetni érte.A parkolás...hm az udvarban nem lehet parkolni:-( de úgy gondolom készültek már az ilyen helyzetekre.Remélem tudtam segíteni.Szép napot.Üdv :Csilla
Köszi az infót Csilla, még annyit kérdeznék, hogy ha az udvarban nem lehet parkolni, akkor hol parkoltak, akik autóval érkeztek? Neked is szép napot (nálunk zuhog az eső)! Üdv: Mariann smile
Molnár Csilla Dátum: 2011-06-19 12:00:00
írta ekkor: 2011-06-18 15:27:38
Sziasztok! Ha volt valaki mostanában a Sarti Holiday Apartmanházban, nagyon örülnék, ha írna pár sort, milyen a ház, maga Sarti stb., minden érdekel. Köszi előre is! smile smile smile
Szia Mariann!Mi tavaly Augusztusban voltunk Sartin, a Holiday Apartman házban. Egyszer sem fordult elő,hogy ne lett volna víz...Legalábbis mi nem tapasztaltunk ilyen problémát!A tulajt mi csak 2-szer láttuk.Amikor átvettük a kulcsot és amikor leadtuk:-)Mi a Grand-dal utaztunk és szinte megérkezés után pár perccel már át is vettük a szobát, de sajnos volt akinek várnia kellett a takarítás miatt:-(A fenti medencét bátran lehet használni nem kell külön fizetni érte.A parkolás...hm az udvarban nem lehet parkolni:-( de úgy gondolom készültek már az ilyen helyzetekre.Remélem tudtam segíteni.Szép napot.Üdv :Csilla
Dátum: 2011-06-18 18:56:14
Pepita Edina írta ekkor: 2011-06-18 17:41:13
Harmadszorra voltunk görögbe, mindig más településen, és én beleszerettem Sartiba! Gyönyörű a tengerpart, és olyan biztonságos,hogy a második nap már nem is néztem a lábam elé,hogy hova lépek! Nincsenek medúzák, és egyéb elrettentő állatkák a vízben! Az apartman kicsit kiesik a központból, de egy kis séta mindenkire ráfér, és aki gyalog jár, többet lát... smile Én meg voltam elégedve mindennel, jól felszerelt és szép az apartman, a tenger csodálatos! Az éttermekbe,tavernáknál azért vigyázz, mert minket átvertek egy helyen és az ajándék süti sem esett jól... smile Ha most buszra kellene szállni újra, és egy napig utazni, egy percig sem gondolkodnék! Nem fogsz csalódni! Úgyhogy köszönet a Grand Toursnak, Gábornak, és az apartman tulajdonosoknak! Üdv!
Szia Edina! Köszi a gyors választ, igazság szerint ma döntöttük el, hogy Sartira megyünk, így gyorsan foglalni kellett. Mi is voltunk már Tolón, 2x Paralián is, de mivel autóval és kisgyerekkel megyünk, közeli célt kellett választani. Én még csak másoktól hallottam, hogy Sarti az egyik legjobb hely Görögországban. Még azt kérdezném - mivel egy korábbi hozzászólásban írták, hogy az apartmanban nem mindíg volt víz - hogy volt -e ezzel, illetve a tulajdonossal gond? És milyen a medence a tetőn? A képeken jónak tűnük, remélem ezért külön nem kérnek pénzt.. Mikor tudtátok elfoglalni a szállást érkezésekor? Lehet normálisan parkolni? Az udvarban, vagy kívül? Végig jó idő volt? Köszi a választ előre is, üdv: Mariann smile