(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Sikesdi Ágnes Dátum: 2010-07-08 20:53:39
Kedves Gábor! Ha hétfőn 14:45-kor indul a busz Bp-ről, akkor mikorra érkezik meg Sartira? Illetve a konyha mennyire felszerelt, mivel készüljünk? Üdv. Ági
Tápi István Dátum: 2010-07-06 19:04:26
Korfun töltöttünk két turnust a Családommal június 19.- július 4.- ig. Csodálatosan szép volt minden ! A szervezés színvonalas, a busz sofőrök munkája kimagasló ! Hálásak vagyunk Varga Zsuzsanna helyi idegenvezető Hölgynek, aki maximális tájékoztatást adott a programok során, és segítő készsége - Embersége, minden téren kimagasló volt, s így csak hálával tartozunk neki ! Már négy alkalommal nyaraltunk Önökkel, de szeptemberben ismét találkozunk Tolóban ! További sok sikert és jó nyaralást mindenkinek ! Üdv : István smile
Dátum: 2010-06-27 13:48:12
Palló Zsuzsanna írta ekkor: 2010-06-26 00:50:36
Téged hol találunk meg,ill. hány órától foglalhatjuk el legkorábban a szobát? Köszi,üdv.:Zsuzsa
Szia! Kilenckor kell elhagynia az előző heti vendégeknek a szobákat, utána kezdődik a takarítás. Függ a telítettségtől is, de általában már délre majdnem minden apartman kész. Ezért szerintem nem érdemes 11 előttre időzíteni az érkezést. Én itt leszek az apartmanházban és várok mindenkit nagy szeretettel! Üdv.:Gábor
Gémes Ferenc Dátum: 2010-06-26 16:08:35
zsibrita ákos írta ekkor: 2010-06-24 15:02:00
Már tavaly is Románia felé mentünk, az akkori szerb benzinár miatt. a távolság nem több, A kolleganőmék tegnap jöttek haza ezen az útvonalon. Valóban kicsit hosszab időben,de kárpótol a látnivaló. Nincs autópálya, de autópálya díj sincs. És Makedón határőr sincs aki addig ge...-zik míg valamiért nem tud pénzt kicsalni(ezt a többi fórumon olvastam) Én mindenkinek csak ajánlani tudom, a benzinárakat és az útviszonyokat már" lenyomoztam". (Edit)
Szia! Amikor hazaérkeztek meséld el milyen volt az utatok Románián és Bulgárián keresztül, mi augusztus közepén megyünk. Nekünk eddig soha sem volt problémánk a makedón határőrökkel. A gondot mindig a sok török autós jelentette, akik pofátlanul furakodtak előre a határon. Előre is köszönöm és jó utat. Gémesné Enikő
Palló Zsuzsanna Dátum: 2010-06-26 00:50:36
írta ekkor: 2010-06-25 15:42:09
Kedves Zsuzsanna! A kulcsok nálam vannak, én fogom odaadni, amikor megérkeztek. Természetesen megoldható a kaució visszaadás egy nappal előbb is, nem gond. ha van még kérdésed, írkój nyugodtan.
Téged hol találunk meg,ill. hány órától foglalhatjuk el legkorábban a szobát? Köszi,üdv.:Zsuzsa