(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Dátum: 2010-06-25 15:45:03
Gál Krisztián írta ekkor: 2010-06-18 09:47:02
Helló Gábor! Két hét múlva érkezünk. A weblapon keresgéltem a fakultativ programok között, de látom elég hiányos. Hajótúrára szeretnénk menni, mégpedig a kalóztúrára. Érdeklődnék, hogy mennyibe kerül a felnőtt és a gyerek jegy. Köszi: Krisztián
Helló Krisztián! A hajós kirándulásunk felnőtteknek 30, gyerekeknek (5-12 év között) 20 euróba kerül. 5 év alatti gyerekeknek pedig ingyenes. Üdv.: Gábor
Dátum: 2010-06-25 15:42:09
Palló Zsuzsanna írta ekkor: 2010-06-17 22:11:43
Szia Gábor! Július 20.-tól leszünk a Holydayben egy hétre,egyénileg utazunk és lenne pár kérdésem.Az apartman kulcsát hol tudjuk át venni?A másik kérdésem:Sartiról mi tovább megyünk Korfura,viszont már hajnalban elindulnánk,hogy időben átérjünk a szigetre,ezért az 50 eurós kauciót jó lenne már előző nap visszakapni,mert ez miatt senkit nem akarok zavarni hajnallban,ezt meglehet oldani?? Köszi:Zsuzsa smile
Kedves Zsuzsanna! A kulcsok nálam vannak, én fogom odaadni, amikor megérkeztek. Természetesen megoldható a kaució visszaadás egy nappal előbb is, nem gond. ha van még kérdésed, írkój nyugodtan.
zsibrita ákos Dátum: 2010-06-24 15:02:00
Már tavaly is Románia felé mentünk, az akkori szerb benzinár miatt. a távolság nem több, A kolleganőmék tegnap jöttek haza ezen az útvonalon. Valóban kicsit hosszab időben,de kárpótol a látnivaló. Nincs autópálya, de autópálya díj sincs. És Makedón határőr sincs aki addig ge...-zik míg valamiért nem tud pénzt kicsalni(ezt a többi fórumon olvastam) Én mindenkinek csak ajánlani tudom, a benzinárakat és az útviszonyokat már" lenyomoztam". (Edit)
Gémes Ferenc Dátum: 2010-06-23 22:26:08
zsibrita ákos írta ekkor: 2010-06-22 13:29:22
Sziasztok mindenki aki olvassa! Mi jun 28-án idulunk Sartira a Holiday-be, egyénileg. Szeretnék infót utazással kapcsolatban Románia-Bulgária felé. üzemanyagár bulgáriában, útviszonyok, stb.
Szia! Románia felé sokkal tovább tart az út, mert nincsenek autópályák és a főutak nem kerülik el a településeket. 50-es sebességhatár. Ha meg szeretnéd nézni Erdélyt is inkább szánj rá 3-4 napot egy másik alkalommal. Arra gondoltál, hogy Románia és Bulgária között ott a Duna és csak komppal tudsz átmenni ( ami nem olcsó) és jelenleg ott is probléma az árvíz. Ha meg hídon szeretnél menni, úgy nagyon nagy kerülőt kell tenned. Nekünk vannak erdélyi rokonaink, akik szintén a Szerbia- Macedónia útvonalat szokták választani. A benzin lehet hogy valamivel olcsóbb, de hosszabb az út is. A szerbeknél és a macedónoknál is nagyon jó a pálya, lehet haladni. Én meggondolnám...
Farkas Zoltán Dátum: 2010-06-22 18:58:08
zsibrita ákos írta ekkor: 2010-06-22 13:29:22
Sziasztok mindenki aki olvassa! Mi jun 28-án idulunk Sartira a Holiday-be, egyénileg. Szeretnék infót utazással kapcsolatban Románia-Bulgária felé. üzemanyagár bulgáriában, útviszonyok, stb.
Szia! Miért nem Szerbia-Macedónia felé mentek?